Nyhet fra Polaris Nordmøre

Ailin Van Til og Odd Arne Nergård er GASGAS-ansvarlig hos Polaris Nordmøre. Sammen med Odd Inge Kvernberg (t.v.) og Anders Kjelås (t.h.), viser de flere elsykkel-modeller som allerede er på plass i butikken.

Tilbyr gratis prøve­kjøring av GASGAS elsykler

Publisert

Siste nytt fra Polaris Nordmøre er at de, gjennom KTM-systemet, har fått mulighet til å selge elsykler av merket GASGAS. Daglig leder Odd Inge Kvernberg forteller at GASGAS eies av KTM Østerrike, og Polaris Nordmøre er som kjent forhandler av KTM motorsykler. GASGAS har også registrerte vegsykler, og slike motorsykler selges også hos Polaris Nordmøre.

Siste nytt i GASGAS sin portefølje er altså elsykler. Syklene finnes både til dame og herre, med og uten demping, eller med fulldempere for stisykling og downhill.

– Elsykkel er i vinden for tida, så dette er et område som vi ønsker å satse mer på. Disse syklene har lang rekkevidde, og de har gode egenskaper for terrengsykling, sier Kvernberg.

Slik ser displayet ut. Her er det igjen 46 km rekkevidde, vel å merke med 25% batterikapasitet. Da kan man selv prøve å regne ut hvor lang rekkevidden er med fulladet batteri.

– Kom innom og lån en sykkel!

Siden elsykler er et ganske nytt produkt for Polaris Nordmøre så anser de seg ikke selv som eksperter på området enda, sier han. Derfor vil han oppfordre sykkelentuiaster til å ta kontakt hvis de har lyst til å låne med seg en GASGAS elsykkel for testkjøring, helt gratis. Kvernberg lover at alle interesserte skal få mulighet til å låne en sykkel og prøve, og det er spesielt interessant med tilbakemeldinger fra de som driver med stisykling og downhill, siden det er slike sykler de har mest av.

– Vi vil at folk skal prøve ut dette, for å se om det er noe å satse på, og da må vi fri til ekspertisen, sier han, og viser til at det er mange som driver aktivt med terrengsykling både i Rindal og i Surnadal.

Noe for enhver smak

Polaris Nordmøre har allerede noen sykler i ulike varianter på plass i butikken. Det er ulike modeller med forskjellige motorer og batteripakker, men alle går mange mil mellom hver lading. Det er ikke bare fulldempede sykler, men også sykler til å kjøre på jobb eller på butikken, med bagasjebærer og lys. De som har lyst til å prøve en slik sykkel må også gjerne komme innom, sier Kvernberg.

Elsyklene fra GASGAS er allerede i salg i butikken, og man får med piggdekk om man ønsker det. Prislister og brosjyrer er også snart på plass, det samme med utstyr, klær og deler. Og de utfører selvsagt service på syklene.

Powered by Labrador CMS