Åpnet ny butikk på Sunna

Daglig leder i RBL eiendom AS Ola Inge Svinsås, daglig leder i RBL AS Jon Moen, styreleder i RBL AS Ola T Heggem og ordfører Vibeke Langli foran inngangen til nybutikken.

– En stor dag for RBL

Torsdag formiddag hadde mange mott opp for å overvære snorklipping og åpning av RBL AS sin nye butikk på den gamle meieritomta i Rindal. Nå skal det feires med åpningstilbud i tre dager til ende.

Publisert Sist oppdatert

Den nye butikken til RBL er bygd på murene av det gamle meieriet i Rindal, og resultatet har blitt veldig bra. Nå kan landbrukssenteret vise fram en moderne butikk, med utstilling av kjøretøy og maskiner og et rikt utvalg av klær og landbruksstyr.

Styreleder Ola T Heggem holdt tale under åpningen.

– Dette er en stor dag for bedriften, for de ansatte, folk i Rindal, og ikke minst for de som bor i Sunnagrenda, sa han.

Han takket blant annet Lokalt Løft og Røv Mølle, som har bidratt med egenkapital for å gjøre dette mulig, og Rindal Sparebank, som har vært med på finanseringen. Han takket også leverandørene, ikke minst de tre største: BRP, Kramp og Husqvarna, som har valgt å satse på Rindal. Styrelederen takket også de ansatte for jobben de har lagt ned.

– Det har vært lagt ned en fantastisk innsats av de ansatte for å gjøre denne dagen mulig. På vegne av styret vil jeg si at vi gleder oss til fortsettelsen. Vi har trua på dette, sa Heggem.

Ordfører Vibeke Langli tok ordet og fortalte litt om historia til RBL, fra oppstarten i 1995, da sidevirksomhetene til Rindal meieri ble skilt ut som eget selskap. Alle disse sidevirksomhetene består fortsatt, og mye mer har kommet til. Mye har skjedd på Sunna, og RBL har hatt en imponerende utvikling i løpet av disse 26 åra.

– Den nye butikken gir et stort løft for bedriften, og den gir et løft for Sunnaområdet og for hele bygda, sa ordføreren.

Ordføreren klippet snora.
Mange hadde møtt opp for å gratulere, og for å se den ny butikken.
Rindal sparebank var blant de mange gratulantene.

Daglig leder Jon Moen forteller at det har vært ei hektisk innspurt med arbeid både kveld og helg for å bli ferdig til åpninga. Nå er alt klart, og han håper det kommer mye folk for å se på den nye butikken og vareutvalget. Åpningstilbudene varer til og med lørdag, slik at flest mulig skal få mulighet til å benytte seg av dem.

Moen håper det blir stor interesse og bra salg. Han tror det er mange som er nysgjerrige, for i løpet av de siste par åra har han ofte fått spørsmål om når det blir åpning. Svaret på det spørsmålet har blitt litt justert underveis, men nå har i alle fall den store dagen kommet.

Han forteller at markedet for butikken er økende, og særlig på Trøndelagssida. Det gjelder spesielt maskiner, først og fremst snøscooter og ATV. Det kommer stadig flere kunder fra et større område nordover, forteller han.

RBL AS er i ferd med å utvide arbeidsstokken betydelig. Staben på butikk og administrasjon utvides med ei og ei halv stilling i løpet av sommeren. I tillegg er de i ferd med å ansette 13 sjåfører på Fosen, for å ta over transport av melk for TINE i det området. De nye sjåførene blir ansatt fra 1. oktober. I den forbindelse investerer bedriften også i fire nye tankbiler.

RBL har nye kontorer i samme bygg som butikken, og Rindal Auto vil nå overta bedriftens tidligere kontor- og butikklokaler.

Under kan du se et lite utvalg fra den nye butikken.

Powered by Labrador CMS