ØSIL lever i beste velgående:

Mange barn med på skirenn.
Bare vinnere i barneklassen

Barn i løypa-avslutning

Publisert Sist oppdatert

Mange ivrige barn fra øvrebygda i Surnadal stilte til start i årets lagsrenn i anlegget på Holtamoen. Siden nyttår har barn og foreldre møttes til trening hver onsdag, i alt fra måneskinn til sidelengs regnvær. Arrangementet i dag var intet unntak, vi fikk oppleve flere årstider i løpet av de snaue to timene det varte.

Barn i kø før start.
Lang rekke med ivrige skiløpere i Øvre Surnadal denne lørdagen.
Klare til start!
Klare til start!

Fine forhold tross variabelt vær

Nypreparerte løyper og godt oppmøte sørget for god stemning fra start. De minste gikk sin faste runde og suste i mål etter snaue 5 minutter til en jublende heiagjeng. Det gjelder å dyrke frem mestringsfølelsen tidlig. Barn i skolealder kunne bryne seg på "langrundin" og fikk muligheten til å ta skimerker basert på tidtaking. Det ble noen stolte sølv-knapp vinnere med klam panne etter fullførte 2,5 km på 17 min. Etter ei lita stund ble det reine påskestemninga med sol i fjeset og grillpølser til alle barna.

Medaljevinnere

Som seg hør og bør ble det premier til alle de fremmøtte, både 1-åringer til fots, barnehagebarn, småskolebarn og spreke 10-åringer kunne smykke seg med flotte medaljer fra ØSIL. De voksne som deltok i rennetB måtte nøye seg med varm saft, men like blide de og. Takk til de frivillige for et supert opplegg og god innsats! Dere bidrar til mye skiglede, mestring og samhold i bygda vår.

Premieutdeling: Medaljer, jucie og flaske til alle barna.
Premieutdeling: Medaljer, jucie og flaske til alle barna.
Bra med oppmøte. Varm saft og pøsler er allveg godt!
Bra med oppmøte. Varm saft og pøsler er allveg godt!
Powered by Labrador CMS