Svarrabærje teaterlag

9 mennesker kledd i sorte t-skjorter står i et telt og smiler og ler mot hverandre
Gjengen koser seg på Gøylandet camp, og gleder seg veldig til Kirsten Marie Nordvik og Jannicke Valstad Stenberg skal på scenen. Bak de to står Synnøve Nordvik, Gunn Elin Røen, Øyunn Aune, Ragnhild Mogstad, Lasse Løfaldli, Camilla Hyttebakk og Olav Mogstad.

Kirsten Marie og Jannicke på NM i revy

Publisert

Svarrabærje teaterlag har tidligere vært godt representert på Høylandet. Det har vært rolig en stund. Nå har unge og lovende talenter dukket opp, og er klar for å innta scenen på NM fredag kveld.

Unge og lovende talenter

NM i revy blir arrangert annenhvert år. Derfor ble koronapausen ekstra lang, og etter fire år er det nå full sving på Høylandet hvor NM alltid blir arrangert. Talentene Kirsten Marie Nordvik og Jannicke Valstad Stenberg (begge 18 år) stiller sterkt med sitt bidrag fra Svarrabærje teaterlag.
De to er flinke på mange fronter innen revymiljøet. For eksempel syr Jannicke kostymer, mens Kirsten Marie viser sine kunstneriske evner med blant annet maling og tegning. Begge både skriver tekster og opptrer på scenen.
Kirsten Marie har stor interesse for kunst, og sammen med Inga Dalsegg hadde hun kunstutstilling på Dalalåven Atelier i påsken. Både hun og Jannicke var med på Leirfivellandet i fjor sommer. Sistnevnte har hatt fullt opp siden mai med Lady Arbuthnott på Sunndalsøra, hvor de hadde sine siste to av elleve forestillinger på lørdag.

«No må sola kåmma»

Det er nummeret med navn «No må sola kåmma» som er kvalifisert til å bli me på NM. Der synger de en sang som de introduserer med en sketsj. Nummeret er inspirert av fjorårets våte sommervær. Skal man ha regnklær eller badetøy? Eller kanskje begge deler?
De to venninnene har selv skrevet teksten sammen med Kirsten Marie sin mamma Kari Nordvik og pappa Oddvar Mikkelsen.Melodien til sangen har Henning Sommerro skrevet til diktet «No e sola komma» av Hans Hyldbakk.

Spent

Onsdag reiste en gjeng opp til Høylandet for å dra på alle fire semifinalene og de to finalene som vil gå av staben lørdag. Bonus på reisen er å få bo på Gøylandet camp der ni fra Svarrabærje teaterlag camperer og får oppleve festivallivet med humoren, samholdet og det sosiale sammen med norges ivrigste revyentusiaster.Så nå er Jannicke og Kirsten Marie i full sving på Høylandet. I går satt de i salen under første semifinale, og i skrivende stund er de på skrivekurs for ungdom.Fredag kveld representerer de Svarrabærje teaterlag på scenen under semifinale i NM i revy.

Et hvitt og sort banner hvor det står 'svarrabærje teaterlag med stor skrift
Svarrabærje teaterlags logo malt for anledningen av Kirsten Marie og søsteren Synnøve (16 år), som også er et av revylagets unge og lovende talenter. Og bidrar med tegning og maling av ulike slag, tekstskriving og opptrer på scenen. Hun var også med på Leirfivellandet i fjor.
Powered by Labrador CMS