FrankLinds Julestream 2023

Mann og kone i hver sin godstol.
Linda og Frank sPoon Botten ledet publikum gjennom streamen.

Gikk du glipp av julestreamen?
Eller vil du se den igjen?

Første juledag sendte FrankLind direktesending av julestream klokken åtte på kvelden. Linda og Frank sPoon Botten ledet seerne gjennom sendingen fra stuen hjemme med alvor og lun humor mens de presanterte mange lokale helter og heltinner i alle aldre som fremførte den ene etter den andre stemningsfulle julelåta. Nå kan du se FrankLinds Julestream 2023 på YouTube.

Publisert

Fra godstolen hjemme

Dette er FrankLinds tredje julestream. FrankLind består av Linda og Frank sPoon Botten.

Frank ønsket velkommen og fortalte kort om året som var:

–Da har nok et år godt, dog et litt spesielt år. Det var lenge vi ikke visste om det kom til å bli noe stream i det heletatt. Men her sitter vi... (snur seg mot kona) ...begge to heldigvis.

–Ja, og vi har satt sammen et bredt spekter av musikksjangere og artister, fortsetter Linda:

–Det kommer flere premierer blant annet, og gamle, kjente sanger.

Julestemning og viktig budskap

Før jul var FrankLind usikre på om de fikk spilt inn en julesang selv på grunn av Linda sin kreftbehandling og ennå såre hals, men overrasket med en nydelig fremføring av "Have Yourself a Merry Little Christmas" før de sendte siste innslag hvor Jonne Botten spilte kjenningsmelodien til Tre nøtter til Askepott mens Kaja Kvande danset og rulleteksten gikk.

Medvirkende var Gard Rognskog Nødset, Benjamin Paulsen, Preben Joramo, Jan Peter Husby, Alex trio, Johanne, Karianne og Sigve Holten, Hans Frønes, Kaja Kvande, Stine Valde, Marit Løfaldli, Ronny Kjøsen, Nordmøre Folkehøgskole, Ola Langli, Svein Håvard Saksen, Lars Rune Sæther, Gøran Bolme og Øverbøgdrevyens Barneteater, Solvor Rossvoll Bøe, Erika Birkestøl, Klara Sofie Rodal, Alva Lisa, Jonne, Linda og Frank sPoon Botten.

Til slutt i rulleteksten stod det:

"God jul

Ha et godt nytt år!
Og fuck cancer!
Vi ses neste år
samme tid, samme sted
Love you!"

Og på siste bilde kom en livsviktig oppfordring:

"Ta deg en legesjekk hvis du går og føler på noe som ikke er som det skal. Å oppdage kreft i tidlig stadie kan være det som redder ditt liv. Slik som Linda som nå er kreftfri.

Ta vare på hverandre :)"

Støtte:

FrankLind har fått sponsormidler fra hovedsponsor SpareBank 1 SMN og medsponsorene SpareBank 1 Nordmøre og Talgø. Det var også mulig å gi støtte gjennom Vipps.

Frank fortalte i starten av streamen hvorfor overskuddet av streamen går til Kreftforeningen avdeling Vardesenteret og Pusterommet St. Olavs hospital:

–For oss i år ble det mest naturlig å gi overskuddet til Vardesenteret som ligger på St. Olavs hospital og er et samarbeid med kreftforeningen. Og der har vi fått mye hjelp og støtte mens det stormet rundt oss.

Vel bekomme

Under FrankLinds Julestream 2023 serverte de en time og tyve minutter med vakker og rørende underholdning av svært dyktige barn, ungdommer og voksne som viser frem en veldig fin blanding av kjente låter og egenproduserte sanger. De har fått med meget produktive og modige mennesker fra dalstrøket som har ordnet egne sanger med sterke tekster.

Linda og Frank skaper en innmari koselig stemning mellom sangene. Musikken, dansen, flygelet, barnekoret, folkehøyskolekoret, stemningen, spillegleden, lokalkulturen, trekkspillet, sår sang, fremføring av sanger med vakre juleminner og visning av film av pilot Svein Håvard Saksen under Nordnorsk julesalme nydelig sunget av Solvor Rossvoll Bøe, får en veldig stor time til å gå innmari fort. 

Det var mange premierer av sanger, og de viste premiere av musikkvideoen av julelåten til The Lombal Project. Det kan være utfordrende å lage musikkvideo når det bortsett fra koringen, er kun to musikere som arrangerer det hele med mange instrumenter. Kreativt og godt løst!

Som Linda sa fra godstolen før første låt:

–Vi håper dere vil komme til å kose dere gjennom konserten ilag med oss her i kveld. Vel bekomme!

Her kan du se FrankLinds Julestream 2023 på YouTube.

Takknemlige

Før vi fikk se FrankLind selv opptre på siste sang, sa Frank i innslaget fra godstolen:

–Vi ønsker å avslutte denne streamen med å takke alle rundt oss for støtten dere har gitt oss gjennom dette året. Det er veldig kjekt å høre at folk gleder seg til stream, og vi vet at det sitter mennesker både rundt om i Norge, Amerika og Sveits som er trofaste følgere.

–Ja, fortsetter Linda:

–Og jeg ønsker også å takke for gode vennskap, gamle og nye for året. Det varmer å kjenne all omsorgen irundt seg fra familie og venner; enn å være så heldig! Love you all, smiler hun varmt og ordner hjerte med hendene mot seerne.

Hun introduserer siste sang og ønsker alle ei riktig god jul og et godt nyttår, før ektemannen slenger på et "Tuddeluuuu!" og vinker på gjensyn til publikum.

Og som Linda skrev i chatten på julestreamen under sendingen av sangen de selv sang "Have Yourself a Merry Little Christmas", motiverer de til å gå inn i det nye året med godt mot: "From now on our troubles will be miles away" med et rødt hjerte bak.

Les mer om streamen i denne forhåndsomtalen til Trollheimsporten.

Her er linken til FrankLinds Julestream fra 2021 på Facebook, og 
i denne linken til YouTube kan du se fjorårets julestream FrankLinds Julestream 2022.

Powered by Labrador CMS