Kommuneoverlege Bjørn Buan
Kommuneoverlege Bjørn Buan

Elev på ungdomstrinnet er smittet av Covid19 - kommuneoverlegen ber om at alle elever på 8. og 9. trinn går i ventekarantene

Publisert Sist oppdatert

Assisterende rektor på Surnadal barne-og ungdomsskule, Bjørn Einar Høivik, sendte lørdag kveld ut følgende melding til alle foresatte til elever på ungdomstrinnet:

Det er i dag, lørdag kveld, bekreftet at en elev på 8. trinn har avlagt positiv PCR-test for Covid19. Siden 8. og 9. trinn deler etasje på skolen, må elevene på begge trinn gjennomføre hurtigtest i morgen, søndag 21.11, og mandag morgen før skolestart. I mellomtiden ber kommunlegen om at elevene går i ventekarantene fra nå og inntil eventuell negativ test kan bekreftes.

For å kunne møte på skolen mandag, må begge testene være negativ. Dersom dere mangler testutstyr, kan dere hente hurtigtest på skolen i morgen, søndag, mellom klokken 11.00 - 13.00.

Dersom testen viser positivt, ring kommuneoverlege Bjørn Buan på tlf 905 62 814 for videre oppfølging. Uavhengig av testresultat må personer med eventuelle symptom uansett ikke møte på skolen.

Tidligere lørdag meldte Surnadal kommune at det totalt er ni personar i Surnadal som er bekrefta smitta med covid19 og som er under oppfølging. Av disse er det sju som kan knyttast til utbruddet i Midtigrenda barnehage.

Powered by Labrador CMS