ANNONSE:

Konsert med Jim's venner i Valsøyfjord kirke

Jim's venner, tribute-bandet basert i Hemne, holder konsert i Valsøyfjord kirke 7. oktober.

Konserten er en hyllest til Jim Reeves i anledning hans 100-årsjubileum i år. Et live-album med 19 av hans best likte låter ga vi ut på selve 100-årsdagen den 20. august, og dette vil det bli mulig å kjøpe på CD.

Jubilanten nøt stor anerkjennelse i Norge i sin storhetstid på 50- og 60-tallet, fram til hans tragiske død i 1964. Tidligere samme år holdt han en konsert i Njård-hallen i Oslo, og han var mer populær enn noen gang. Følelsen her i landet etter tragedien er blitt beskrevet som landesorg.

På den korte tiden han virket som plateartist ga han ut et imponerende antall låter. Det er disse innspillingene vi har tatt utgangspunkt i når vi nå tar opp igjen konserttradisjonen vi startet på i 2014, da vi samlet oss for å formidle den musikalske skatten på nytt fra scenekanten. Vi ble selv tatt på senga over publikumsmottakelsen, som sørget for fulle hus både i Trøndelag, Møre og Romsdal og Gudbrandsdalen. Vokalisten er anerkjent for sin stemmeprakt som ligner slik på forbildet, og sammen med et fyldig orkester skaper vi egen stemning og atmosfære. På denne nye konserten vil det også bli et lite parti med låter av andre country-artister.

Halsa og Heim frivilighetssentraler organiserer gratis buss til konserten.

Lars Ingar Bøe Mølmen – vokal
Kjell Karlsen – Steelgitar
Alexey Kurbanov – piano
Geir Ivar Steigedal – bass
Lars Tore Vassli – akustisk gitar
Hans Petter Vik Sæther – el-gitar
Jorulf Gumdal – slagverk
Kristine Kilvik – kor
Stine Dalum - kor

Willy Merkesnes bidrar som konsertvert og leder oss gjennom konserten med litt historie om vårt forbilde.

Misikere og sangere som opptrer i ei kirke.
Fra en konsert i Orkdal kirke.
Powered by Labrador CMS