NRK-Programleder Elisabeth Strand Mølster med quizlaget rett etter opptak.

Rindal skole i klassequizen - Veldig fornøyd med resultatet!

Rindal skole deltar i Klassequizen i Trøndelag. Opptaket ble gjort onsdag, og sendt i distriktssendinga fra Trøndelag på NRK P1 samme ettermiddag. Med 10 av 12 riktige svar er rindalingene blant de beste lagene så langt.

Lag fra 10. trinn på skoler i hele landet er med og konkurrerer i Klassequizen. I Trøndelag er det hele 59 skoler som deltar i år, så sendingene vil fortsette helt til desember, før alle lagene har fått prøve seg.

Programleder Elisabeth Strand Mølster, som besøkte Rindal skole, forteller at det er tre lag fra Trøndelag som skal videre til landsfinalen. Dersom det blir mange lag med samme poengsum i toppen blir det arrangert fylkesfinaler for å velge ut hvem som skal til landsfinalen.

Kjersti Marie Slettvåg Løkås, Preben Strand Husby og Ivan Bolmøyen Lorgen synes det er moro å delta i Klassequizen.

Flere quizrunder i klassen

Sigmund Ofstad , som er kontaktlærer for 10. trinn på Rindal skole, forteller at klassen har hatt flere quizrunder. Han har spurt elevene om hvem som hadde lyst til å være med på Klassequizen, og de som representerer Rindal i radiosendinga er de som hadde flest poeng på quizrundene av de som hadde lyst til å være med.

Klassekameratene på 10. trinn måtte vente i spenning på resultatet fra laget sitt, til sendingen gikk på lufta.

Klassekameratene fikk prøve seg på spørsmålene etterpå

Preben, Ivan og Kjersti Marie er strålende fornøyd med 10 riktige svar. Quizlaget valgte å holde resultatet hemmelig til sendinga gikk på lufta, men de fikk med seg en utskrift av alle spørsmålene, slik at klassekameratene fikk prøve seg på dem også.

Det blir spennende å følge med framover og høre om noen av de andre skolene klarer mer enn 10 riktige svar

Du kan høre Rindal skole i Klassequizen i "God ettermiddag Trøndelag" på NRK P1 onsdag 30. september.

NRK Trøndelag sine nettsider kan du følge med på Klassequizen i hele fylket, og se resultatene etter sending.

Powered by Labrador CMS