En ung gutt og to unge jenter som sitter ved et bord.
Daniel, Ellinor og Hannah var litt spente før opptak. Mandag ettermiddag får vi vite hvordan det gikk.

Hør Rindal skole i Klassequizen mandag

I ettermiddagssendinga på NRK P1 Trøndelag mandag 13. november får vi høre Rindal skole i Klassequizen. Vi krysser fingrene.

Publisert

Programleder Hilde Zahl forteller at det er rekordpåmelding til Klassequizen i Trøndelag i år, med 62 påmeldte skoler. Konkurransen er også hard, ser vi. Hittil har to skoler klart 12 av 12 oppnåelige poeng. Det er Hov Skole i Holtålen og Inderøy ungdomsskole. Hakk i hæl ligger Meldal barne- og ungdomsskole, som det eneste laget med 11 poeng så langt. Det sies at det er vanskelige spørsmål i år, og noen av skolene som deltar ender på 4 og 5 poeng, så her kan alt skje.

Det er Daniel Løset, Ellinor Sørebø Børset og Hannah Jorunn Sæthervik som er med på Rindal skole sitt lag. Maria Svinsås er reserve.

Opptaket ble gjort for noen dager siden, og sendes altså i lokalsendinga på NRK P1 mandag ettermiddag. Sendinga begynner kl 16. Opptaket av quizen blir senere lagt ut på NRK Trøndelag sine nettsider. Her kan du også følge med på hvor mange poeng de ulike skolene får etter hvert.

Fire personer rundt et bord. De har hver sin mikrofon.
Forberedelser til opptak med programleder Hilde Zahl.
Powered by Labrador CMS