IL Søya melder:

En mann og ei dame som holder en fotball opp mellom seg.
Banksjef Arne Berset og leder i IL Søya Anne Saltrø Polden er fornøyde med samarbeidet mellom idrett og næringsliv.

IL Søya signerte ny avtale med Sparebank 1 Nordmøre

Nylig fornyet IL Søya sponsoravtalen med klubbens hovedsponsor Sparebank 1 Nordmøre. Avtalen ble signert av Anne Saltrø Polden, som er nyvalgt leder i IL Søya, og Arne Berset, banksjef personalmarked i Sparebank 1 Nordmøre. Dette skriver IL Søya i en pressemelding.

– Frivillige lag og organisasjoner er helt avhengige av at lokalt næringsliv er villige til å være med og putte på penger, for at vi igjen skal legge til rette for aktivitet. Til gjengjeld får lokalt næringsliv levende lokalsamfunn med aktiviteter for store og små. Dette er et viktig og avgjørende samarbeid for å sikre bolyst og trivsel, og videre tilgang til framtidig arbeidskraft, sier Anne Saltrø Polden, og fortsetter:

– Som et lite idrettslag men med relativt høgt aktivitetsnivå setter vi stor pris på det gode samarbeidet vi har med Sparebank 1 Nordmøre.

Også bankens representanter uttrykker at de er fornøyde med samarbeidet.

En mann og ei dame. Mannen trikser med en fotball.
Arne Berset og Anne Saltrø Polden.

– Vi er glad for å inngå en ny samarbeidsavtale med Søya IL. Klubben skaper gode møteplasser for barn, unge og voksne, som har tradisjoner helt tilbake til 1919. Vi, som lokalbank, er svært begeistret for at klubben tilrettelegger aktivitet for allmennheten utover hovedaktivitetene,  sier banksjef Arne Berset, og legger til:

– For å styrke samarbeidet har vi planer om å gjøre noe i fellesskap, som kanskje kan blir en årlig aktivitet. Dette vil vi komme tilbake til.

Powered by Labrador CMS