ANNONSE:

Idyllisk i Langlia.
Idyllisk i Langlia.

Fjordhestslipp i Langlia

Indre Nordmør Fjordhestlag inviterer til slipp i Langlia søndag 26. juni kl. 14.

Tilskuere er velkommen til å komme å se på den vakre hesteopplevelsen.

OBS! Tilskuere deltar på eget ansvar.

Det blir salg av kaffe og noe å bite i.

I år er det Trondmo Knerten som er den heldige som får gå med hoppefølge i den vakre hamna i Rindal. Flotte Trondmo Knerten er en grå hingst født i 2019. Han er et resultat av hoppelinjeprosjektet og har en innavlsgrad på kun 6,55%! Han er etter 1.pr Birkelid Tullen og 2.pr Finslands Litagråa (e. Lunner Per). Birkelid Tullen ble vist i 8års-klassen på Eid i år og fikk fornyet 1.premien sin. Han ble også stilt som nr 1 i kvalitet og stakk av med tittelen Dagens Hest.

Trondmo Knerten står på seminstasjon på Norsk Fjordhestsenter fram til han skal komme hit til slipp. Knerten tar i mot et begrenset antall friske hopper, og styret forbeholder seg retten til å prioritere av de påmeldte hoppene - medlemmer og A-registrerte hopper prioriteres.

Påmelding til infjordhest@gmail.com eller ta kontakt med Anne Marit Løfaldli.

Her er bedømmelsen:
Hingst av bra type. Velforma, men noe grov, kort hals. Sterk i lend og ryggparti. Små høver. Tendens til sabelbeint. Moderat x-beint. Trang frambeinsføring i skritt, noe bedre i trav. Korte, uengasjerte bevegelser i skritt. Bra trav. Kort galopp på framparten. Kåret med vekt på farge og stamme. 7-7,5-6,5-7-7

Knerten måler 141 cm. Han fikk karakter 9 på både lynne og helse, uten anmerkninger fra veterinær! Han gikk en kjøreprøve til 35 poeng, som tilsvarer en brukskarakter på 7.

Trondmo Knerten.
Trondmo Knerten.

Vi takker for tilliten til leie av hingst!
Eiere og oppdrettere: Kine S. og Karl-Petter Trondmo

Powered by Labrador CMS