Mennesker ute i det fri
Bedriftslunsj Reknesparken festival 2022

Stikk UT! Festival 2023!

1.- 10. september gjentar Friluftsrådene i Møre og Romsdal og Heim suksessen fra i fjor og inviterer til markering av Friluftslivets uke med en feiring av Stikk UT! og den enorme turgleden som regjerer i fylket vårt. - Ta gjerne med deg noen på tur, er oppfordringen, når Stikk UT! også i år setter fokus på verdien av å være ute i naturen - sammen!

Litt over halvveis ut i årets Stikk UT! – sesong er det registrert nesten 70 000 flere turer enn i fjor på samme tid og det kan se ut som det for andre gang i historien går mot en million registreringer i den populære turtrimmen. Dette skriver Stikk UT! i en pressemelding.

Ni små og store står rundt en grill og griller pølser.
Stikk UT! Festival 2022

På landsbasis er Møre og Romsdal og Heim suverent øverst når det gjelder turregistrering og denne turgleden er det nå som skal feires med en ti dager lang festival der målet er å få enda flere med på tur.

Denne uka oppfordres alle til å ta en tur eller to til ett eller flere av de 500 turmålene i årets sesong.

–I 2022 gikk vi nesten 60 000 turer i løpet av festivalen, vi håper på det samme eller enda flere i år, sier Liv Synnøve Hoel, prosjektleder for Stikk UT! i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

–Har du enda ikke registrert årets første Stikk UT! så er dette uka for det og vi håper også at bedrifter, lag og foreninger vil invitere ansatte og medlemmer til å ta en fellestur denne uka, sier Hoel.

Friluftsrådene i samarbeid med Istad, Wattn, Neas og Sparebanken Møre inviterer til arrangement for bedrifter, familier og andre turgåere i løpet av uka, se oversikt over det som skjer på stikkut.no.

Friluftslivets uke over hele landet

Friluftslivets uke har som mål å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak. Denne uka inviteres alle i hele Norge til å bli med ut i naturen og over hele landet kan man delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der man bor.

https://www.stikkut.no/nyheter/velkommen-til-stikk-ut-festival-2023

Omkring ti mennesker sitter og står på et fjell
Festival 2022 Kvernberget
Stikk UT! Festival
Logo
Powered by Labrador CMS