Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal melder:

Tre mennesker på en benk på en fjelltopp. Fjord og fjell i bakgrunnen.
Stemningsbilde fra tur til Høgheia, foto: Stikk UT!

43 000 turer under årets Stikk UT! Festival!

Tusen takk for innsatsen til 12 000 turgåere som ble med på feiringa av Stikk UT! i forbindelse med friluftslivets uke. Til sammen 43 000 turer ble registrert under den ti dager lange festivalen! Årets Stikk UT! - sesong er nå oppe i 800 00011 registreringer.

Friluftsrådene sammen med sine eierkommuner og samarbeidspartnere arrangerte 10 fellesturer for familier og bedrifter rundt omkring i hele fylket. Med værgudene stort sett med på laget, ble det også i år en fantastisk feiring av turgleden i Stikk UT! sine 27 kommuner. (Møre og Romsdal + Heim Kommune)

To damer i Stikk UT t-skjorter, og en mann som holder fram Stikk UT-effekter.
Ministerbesøk under lunsjturen til Skodje. Fv. Markedsansvarlig Kristin Erika Solli, Stikk UT! Ansvarlig i Sunnmøre Friluftsråd Hilde, Klima- og miljøminister Espen Barth Eide, foto: Stikk UT!

Selveste klima- og miljøministeren, Espen Barth Eide, dukket opp på arrangementet på Skodje, og han var svært imponert over hva friluftsrådene og Stikk UT! har fått til her i fylket. Stikk UT! er viktig både for folkehelsa og for folks miljøbevissthet, sa han og ga ros også til sponsorene som bidrar med viktige penger inn i det gode arbeidet som gjøres med å tilrettelegge for turglede i regionen vår.

Stikk UT! Festivalen er et årlig arrangement i regi av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre Friluftsråd, i samarbeid med hovedsponsor Sparebanken Møre, Istad Kraft, Wattn og NEAS.

Powered by Labrador CMS