Surnadal/Søya/Todalen J19:

Kaia Nan Vikavoll i kamp mot Sunndals Ine Hammer.

Tapte mot Sunndal

Surnadal/Søya/Todalen møtte Sunndal til kamp i J19-serien på Amfi Park onsdag kveld. Status før onsdagens kamp var at Surnadal/Søya/Todalen lå på 6. plass, mens naboene fra Sunndal lå på 4. plass.

Det er spillemessig jevnt i starten av kampen, men det er Sunndal som viser mest teft foran målet. 15 minutter er spilt når Linnea Kristin Simonsen Istad får kjempet ballen i mål fra kloss hold, og bortelaget går opp til 1-0.

Etter målet får Sunndal blod på tann og har muligheter til å sette inn både en og to scoringer til, men blir stoppet av Astrid Dammen Gjeldnes i hjemmelagets mål.

Surnadal/Søya/Todalen kommer også til en del halvsjanser, anført av raske Thea Holten på topp, men uten tellende resultat i målprotokollen.

Etter 35 min roter Surnadal/Søya/Todalen det til utenfor egen 16-meter, og Sunndals Hanna Bråten Gravem får uhindret skyte sunndalingene opp i tomålsledelse.

Surnadal/Søya/Todalen får skapt noe mer etter pause, med sjanser til redusering ved både Agnes Vikavoll og Mathea Lysø, men det blir aldri nok til å true en god sunndalskeeper.

Sunndal kontrollerer kampen greit, og vinner til slutt 2-0.

Trenere for Surnadal/Søya/Todalen, Sverre Fiske og Kjetil Rønning, var ikke fornøyde med kveldens prestasjon, og syntes det var fortjent med Sunndal-seier.

- Sunndal sprang mer og ville mer, og vi er dessverre ikke påskrudd i dag. Vi er passive og får ikke i gang spillet vårt, så det er fortjent at Sunndal vinner i dag, sier de to.

Trenerne Kjetil Rønning (t.v.) og Sverre Fiske måtte erkjenne at Sunndal vant fortjent.

Dermed blir Surnadal/Søya/Todalen stående på 6 poeng og forblir på 6.plass, mens naboene fra Sunndal klatrer til 3. plass i J19-serien, som i fravær av seniorfotball er det høyeste kretsnivået på dame-/jentesida i 2020.