Surnadal/Søya/Todalen J19:

Kaia Nan Vikavoll i kamp mot Sunndals Ine Hammer.
Kaia Nan Vikavoll i kamp mot Sunndals Ine Hammer.

Tapte mot Sunndal

Publisert Sist oppdatert

Surnadal/Søya/Todalen møtte Sunndal til kamp i J19-serien på Amfi Park onsdag kveld. Status før onsdagens kamp var at Surnadal/Søya/Todalen lå på 6. plass, mens naboene fra Sunndal lå på 4. plass.

Det er spillemessig jevnt i starten av kampen, men det er Sunndal som viser mest teft foran målet. 15 minutter er spilt når Linnea Kristin Simonsen Istad får kjempet ballen i mål fra kloss hold, og bortelaget går opp til 1-0.

Etter målet får Sunndal blod på tann og har muligheter til å sette inn både en og to scoringer til, men blir stoppet av Astrid Dammen Gjeldnes i hjemmelagets mål.

Surnadal/Søya/Todalen kommer også til en del halvsjanser, anført av raske Thea Holten på topp, men uten tellende resultat i målprotokollen.

Etter 35 min roter Surnadal/Søya/Todalen det til utenfor egen 16-meter, og Sunndals Hanna Bråten Gravem får uhindret skyte sunndalingene opp i tomålsledelse.

Surnadal/Søya/Todalen får skapt noe mer etter pause, med sjanser til redusering ved både Agnes Vikavoll og Mathea Lysø, men det blir aldri nok til å true en god sunndalskeeper.

Sunndal kontrollerer kampen greit, og vinner til slutt 2-0.

Trenere for Surnadal/Søya/Todalen, Sverre Fiske og Kjetil Rønning, var ikke fornøyde med kveldens prestasjon, og syntes det var fortjent med Sunndal-seier.

- Sunndal sprang mer og ville mer, og vi er dessverre ikke påskrudd i dag. Vi er passive og får ikke i gang spillet vårt, så det er fortjent at Sunndal vinner i dag, sier de to.

Trenerne Kjetil Rønning (t.v.) og Sverre Fiske måtte erkjenne at Sunndal vant fortjent.
Trenerne Kjetil Rønning (t.v.) og Sverre Fiske måtte erkjenne at Sunndal vant fortjent.

Dermed blir Surnadal/Søya/Todalen stående på 6 poeng og forblir på 6.plass, mens naboene fra Sunndal klatrer til 3. plass i J19-serien, som i fravær av seniorfotball er det høyeste kretsnivået på dame-/jentesida i 2020.

For Surnadal/Søya/Todalen spilte følgende spillere:

Astrid Dammen Gjeldnes

Beret Grytskog Skralthaug
Hanne Dønnem
Karen Grytskog Skralthaug
Marte Strand

Agnes Vikavoll
Else Vaseng Kvammen
Mari Lie-Fjeldvær

Kaia Nan Vikavoll
Thea Holten
Emilie Brøske Rønning

Mathea Polden
Mathea Lysø
Kristin Aasen

Powered by Labrador CMS