Helgas fotballrunde:

Sander Smevoll scoret hat-trick i søndagens bortekamp mot Vestnes Varfjell (arkivfoto fra 2019)

Seier til Surnadal og Rindal damer - Rindal herrer og Søya tapte sine kamper

Rindal 6. divisjon herrer

Lørdag spilte Rindals 6. divisjonslag bortekamp mot Glimt. Rindal fikk en tøff start på kampen, og lagene gikk til pause på stillingen 4 - 0 til hjemmelaget. Glimt økte til 5 - 0 før Rindal reduserte to ganger etter scoringer av Brage Elshaug Storholt og Jørgen Gjerstad . Glimt økte til 6 - 2 før Jarl Oskar Mykkelgård reduserte til 6 - 3 like før slutt. Rindal ligger på 9. plass med 1 poeng etter 4 kamper.

Rindal 5. divisjon herrer

Fredag kveld møtte Rindals 5. divisjonslag Nationalkameratene på bortebane. Det ble en tung kamp for rindalingene som til slutt tapte hele 6 - 0. Rindal ligger på 6. plass på tabellen med 6 poeng etter 4 kamper.

Rindal kvinner 7er

Torsdag spilte Rindals fotballkvinner mot Trygg/Lade på bortebane. Rindal vant til slutt kampen 3 - 2 etter scoringer av Tomine Halgunset Røen (2) og Frida Møkkelgård. Rindal ligger øverst på tabellen med 7 poeng etter 4 kamper, men har spilt en kamp mer enn Trygg/Lade på plassen bak.

Søya 6. divisjon herrer

Lørdag spilte Søya hjemmekamp mot Eidsvåg. Søya gikk opp i ledelsen 2 - 0 etter scoringer av Jostein Kvendset og Henrik Melkild. Gjestene våknet, og utlignet til 2 - 2 før pause. Etter hvilen scoret Eidsvåg ytterligere to mål før Kjetil Rønning reduserte til 3 - 4 på straffespark i det 81. spilleminutt. Flere mål ble det ikke på Søyabanen, og Eidsvåg fikk med seg alle tre poengene hjem.

Søya ligger 5.plass på tabellen med 3 poeng etter 3 kamper

Surnadal 4. divisjon herrer

Søndag spilte A-laget til Surnadal bortekamp mot Vestnes Varfjell. Surnadal tok styringen fra start på Vestnes idrettspark, og gikk opp i ledelsen 1 - 0 etter scoring av Sander Smevoll i det 14. spilleminutt. Surnadal hadde flere store sjanser til å øke ledelsen, men lagene gikk til pause på stillingen 0 - 1.

Andreomgangen startet med at hjemmelaget satte ballen i eget mål, og i det 60. spilleminutt økte Sander Smevoll ledelsen til 3 - 0. Smevoll var i scoringshumør, og satte inn sitt tredje for dagen i det 77. spilleminutt. To minutter senere fastsatte Frikk Hauglann Talgø sluttresultatet til 5 - 0.

Surnadal ligger på 4. plass på tabellen med 9 poeng etter 5 spilte kamper.