Elshaug renhold utvider med nye tjenester

Grete Elshaug er glad for at stadig flere bruker vaskeriet.

Vaskeriet går så det suser

Vaskemaskinene går for fullt i Elshaug renhold sitt vaskeri på en fredag ettermiddag. Grete Elshaug er glad for at dette tilbudet har blitt så godt mottatt, og bedriften utvider nå med nye tjenester.

Publisert

I mai i år åpnet Elshaug Renhold vaskeri i Rindal næringspark sine lokaler. Daglig leder Grete Elshaug var spent på om det var behov for et slikt vaskeri i Rindal, men det viste seg å gå over all forventning.

Hun er veldig glad for at folk setter pris på tilbudet og bruker det. Det er alltid mye å gjøre, og åpningstida ble fort utvida fra noen timer på fredager til noen timer på onsdager i tillegg. I og med at stadig flere private også benytter seg av vaskeritjenestene føler hun seg trygg på at de kan fortsette med det.

Fortsatt voksende marked

Etterspørselen etter renholdstjenester er også stadig økende. Bedriften tilbyr renhold av næringsbygg, boliger og fritidsboliger. Det viktigste grunnlaget er selvsagt de faste avtalene, men de tar også på seg enkelte oppdrag, innenfor det de har kapasitet til.

Bedriften har nylig ansatt enda flere medarbeidere, og har blitt en betydelig arbeidsplass i Rindal med sju ansatte. Grete Elshaug kjenner medarbeiderne sine godt. Hun er trygg på at de er dyktige og pålitelige, og det får hun også stadig bekreftet gjennom tilbakemeldinger fra kundene.

Hun forteller at de har investert i to firmabiler nå, for det er mye kjøring. De har kunder i Rindal, Surnadal og Orkland, og til og med i Gauldalen.

Tar imot det meste i vaskeriet

I vaskeriet vasker de arbeidsklær og dørmatter for faste bedriftskunder. Og i åpningstida kan folk komme innom med det de har behov for å få vasket og tromlet. Det kan være dyner, puter og sengetøy, matter, arbeidsklær eller dunjakker. Til og med hestedekken kan man få vasket her.

Elshaug renhold har tepperensmaskiner som man kan leie og bruke selv.

Nå tilbyr bedriften også rundvask av campingvogner og bobiler som lagres i Rindal næringspark over vinteren.

Nytt tilbud til hyttefolk - og andre

Nylig har renholdsbedriften gått sammen med 3 Venner om enda et tilbud, som kanskje særlig hyttefolk kan la seg friste av. Nå har man nemlig mulighet til å bestille helgevask og middag i samme pakke, slik at man kan komme til nyvaska hytte og mat som står klar til helga.

Tilbudet er fleksibelt, forteller Grete Elshaug. Maten kan være tapas, som renholderne kan ta med seg til hytta, eller så kan man bestille varm mat som man selv kan plukke opp hos 3 Venner på vei dit. Det er selvsagt også mulig å bestille enten mat eller helgevask, om man ønsker det.

Her kan du lese mer om Elshaug renhold.

Annonse:

Elshaug Renhold er medlem av Trolheimsporten.

Powered by Labrador CMS