Jul i Hageland:

Et bord dekt med forskjellige juleting som lager en landsby
Om du vil lage din egen julelandsby finner du alt du trenger her.

– Nei, det er ikke for tidlig

Publisert Sist oppdatert

Hageland i Surnadal feirer 10 år i år. Over hele Norge åpner hver Hageland-butikk en egen julebutikk de to siste månedene av året. 

Både ansatte og kunder gleder seg til jul, og mener at butikken i Surnadal er en av de fineste julebutikkene på Nordmøre.

For snart 3 måneder siden fikk Hageland i Surnadal ny butikksjef, Jelena Johnsen. 

– Vi er ikke noe store på Halloween, men jul kan vi!

Johnsen påpeker for de som synes det er for tidlig å tenke på jul, at det er det ikke. 
Butikksjefen gleder seg til en hverdag med mye som skjer og mange kunder hun kan hjelpe. Fra tidligere har hun mye erfaring på blomster, og dette vil hun ta med seg videre i den nye jobben.

Hun er svært fornøyd med hvordan butikken kommer til å se ut når alt er ferdig, og skryter av Anita Talgø som har hatt hovedansvaret for julebutikken.

En kvinne står ved et falskt juletre med lys.
Jelene Johnsen gleder seg til å vise kundene hva de har ordnet.

De ansatte på Hageland i Surnadal har all grunn til å være fornøyd med egen innsats. Fra sekundet man går inn i butikken, kommer julestemningen snikende.

– Hver Hageland pynter og ordner til julebutikken på denne tiden av året, men alle ser forskjellige ut. Hver butikk har egen smak, stil og personlighet, forteller Anita Talgø, mens hun viser fram hva de har jobbet med. 

Hun forteller at selv om jula handler mye om tradisjoner, er det også viktig å følge med på trendene og hva kundene vil ha. 

En mann og en kvinne står med mange plastikk juletrær rundt seg.
Stort utvalg av trær og belysning

Hageland er stolte og mener det er viktig at man kan tilby kunden mange forskjellige typer juletrær, også når det kommer til plastikk. Alle har forskjellige preferanser, og da må butikken sørge for å ha mange alternativer. Dette gjelder størrelse, fasong, lys og pris.

Juletrær i plast med julelys på

Belysning er også viktig i den mørke tiden som nærmer seg. Butikksjef Jelena mener det er viktig å ha varer som ikke alle andre konkurrenter har. Stort utvalg og til en hver smak har derfor vært i fokus. Nesten alle de store julelysene går på batteri og kan henges på veggen eller i trærne utendørs. 

Masse varianter av julelys inne i en butikk
Et plastikktre med masse artig pynt på
Julepynt du ikke finner hvor som helst.

Åpning av årets julebutikk

Alle Hageland-butikkene i Norge har offisiell åpning av julebutikkene på torsdag 2. november. I Surnadal vil det bli servert bakels og græt, kaffe og kakao på åpningsdagen. Dette er en svært populær dag hvor mange møter opp, både lokale og kunder fra områdene rundt. 

Masse rød julepynt til utstilling
En rød jul.
Masse hvit julepynt til utstilling
En hvit jul.

Byggmakker i Surnadal vil også ha egne tilbud og rabatter for alle som kommer innom på torsdag, de kommer til å ha en egen åpningstid etter original stengetid. 
Her blir det servert kake og kaffe samtidig som Hageland. 

Det blir nok en ordentlig handledag for mange, og med god samvittighet.

Masse forskjellig julepynt til utstilling.
Masse forskjellig julepynt til utstilling

Annonse:

Hageland holder åpent med spesielle tilbud torsdag 2. november fra klokken 10.00-20.00. Det kommer til å være 30-50% på en mengde varer denne dagen. Med gratis servering for alle. 

Byggmakker stenger butikken klokken 17.00. Men torsdag 2. november åpner de igjen 18.00-20.00 med servering og spesielle tilbud på varer som ellers aldri er på tilbud.
Powered by Labrador CMS