Håndverkere utenfor butikken
Håndverkergjeng og ledelse i Surnadal Håndverk som nå er blitt en del Byggfag Surnadal - arkivfoto.

Surnadal Håndverk og Happy Homes Surnadal blir Byggfag Surnadal

Det er med stor glede vi kunngjør vår nye tilknytning til Byggfag-kjeden, som en del av vårt initiativ for å styrke vårt varesortiment og tjenestetilbud for våre verdsatte kunder og ansatte, skriver Byggfag Surnadal i en pressemelding.

Som Norges eneste medlemseide byggevarekjede siden 1990, er Byggfag-kjeden anerkjent for sitt engasjement for kvalitet og service. Vi er stolte av å bli en del av dette velrenommerte fellesskapet og ser frem til å betjene vårt lokalsamfunn under vårt nye navn, Byggfag Surnadal, etter å ha avsluttet våre tidligere merkenavn, Surnadal Håndverk og Happy Homes Surnadal. 

Denne strategiske alliansen vil ikke bare styrke vår posisjon, men også bringe en rekke fordeler til våre kunder. Med økt ekspertise og et utvidet spekter av tjenester og produkter, forplikter vi oss til å berike kundeopplevelsen ytterligere. Vårt fornyede konsept fokuserer på å tilby helhetlige løsninger, veiledning gjennom hvert trinn av prosessen og en sømløs kundeopplevelse. 

Ved å kombinere et omfattende utvalg av produkter under ett tak, streber vi etter å gjøre prosessen med byggeprosjekter så enkel og praktisk som mulig for våre kunder. Vår dedikerte interiørarkitekt er tilgjengelig for å gi personlig veiledning og sikre at hvert prosjekt reflekterer kundens unike stil og preferanser.

 Med vårt erfarne team av Byggfag-håndverkere garanterer vi kvalitet og pålitelighet i hvert prosjekt. Vi tar oss av alle detaljene, slik at kundene våre kan fokusere på å realisere sine bygge- og interiørdrømmer. 

Vi ønsker hjertelig velkommen til Byggfag Surnadal, hvor vi ikke bare leverer kvalitetsprodukter og -tjenester, men også en service som overgår forventningene. Vi ser frem til å betjene vårt lokalsamfunn med dedikasjon og integritet.

Powered by Labrador CMS