ANNONSE:

Fotballquiz i Bondhuset

Fredag 22 april har IL Søya gleden av å invitere til fotballquiz i Bondehuset. Quizmastere for kvelden er NRKs Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet. Duoen, som er mest kjent fra fotball-podcasten Heia Fotball, skal straks i gang med Norgesturné med helt nytt show, men før turneen kommer de altså på besøk til Stangvik. Heia Fotball er en av Norges mest hørte fotballpodcaster, og bakgrunnen for at Tete og Sven kommer til Bondehuset er at man under fjorårets TV-aksjon kunne by på en kveld med underholdning fra disse to. Siden vinnerbudet kom fra «Søyaland» blir idrettslaget med som arrangør for å få til en trivelig kveld som flest mulig skal få glede av.

Eventuelt overskudd av arrangementet går til barnefotballen i IL Søya samt en overraskelse til alle barna som deltar på årets Søya Cup den 27. august. I tillegg til dette er vinnerbudet i auksjonen allerede gitt til Plan Norge og deres arbeid mot barneekteskap og for at jenter over hele verden skal få mulighet til utdanning og arbeid.

Tete og Sven vil lede oss gjennom to runder med uformell fotballquiz før Karstein Mauset tar fram gitaren og fyller Bondehuset med livemusikk når quizen er ferdig. Det blir salg av drikke og snacks i baren. Medbrakt drikke er ikke tillatt og det er 18 års aldersgrense.

Få med deg venner, naboer, kolleger eller andre og meld på lag!

Sted: Bondehuset

Dato: Fredag 22. april

Tid: Døren åpner 19.00. Quiz: 19.30

Inngang: 150 per deltaker.

Kleskode: Helst fotballdrakt men alt går.

Påmelding: SMS til Torgeir Kvendset (906 67 357). Lagnavn og navn på lagets deltakere må være med ved påmelding.

Førstemann til mølla får plass!

Powered by Labrador CMS