Heidi Berre Nes ønsker velkommen til Elvanessdagene.
Heidi Berre Nes ønsker velkommen til Elvanessdagene.

Gjentar suksessen med Elvanessdagene i Bøfjorden

29.-31. Juli står Heidi Berre Nes klar til å ønske velkommen til Elvanessdagene i Bøfjorden.

Publisert Sist oppdatert

Bøfjorden Utvikling har i flere år hatt suksess med Elvanessdagene og i år ventes ingen unntak. Selv om Heidi ønsker at værgudene kan by på litt sol denne gangen, er hun godt i gang med forberedelsene. Hun har tro på at det blir et fint arrangement også i år.

Allerede fredag kl. 16.00-01.00 spilles Elvanessdagene i gang. Heidi forteller at de er så heldige å få med seg noen lokale musikere denne gangen. Ingeborg Dønnem og Kåre Dønnem med venner spiller opp til dans på scenen utenfor restauranten.

På lørdag fra kl. 13.00 har Heidi lagt opp til at de yngste skal få boltre seg. Vi får også på lørdag et gjenhør med Ingeborg Dønnem og Kåre Dønnem med venner på scenen.

Elvanessdagene kan også friste med både hoppeslott, ponnyridning og skattejakt med premiering utenfor restauranten denne dagen. Elias RS ung har vært fast innslag tidligere år og dukker også opp dette året.

Heidi kan fortelle at kl. 21.00 lørdag kveld entrer bandet Jupiter lekteren for utekonsert med 18 års aldersgrense. Videre kan hun informere at det blir alkoholservering både ute på lekteren og inne i restauranten. Elvanesset Restaurant har alle rettigheter og det blir servert ala carté hele helga med egen Elvanessdagene meny.

Billetter kan kjøpes på tikkio.

Powered by Labrador CMS