Man foran byggeplass
Anleggsleder fra B&B entrepenør, Pål Tore Sveen, foran det nye Hov-bygget. Allerede mandag formiddag var de fleste av takstolene på plass,

Hov-bygget reiser seg

Mandag morgen startet B&B entrepenør montering av takstoler på det nye Hov-bygget.

Publisert Sist oppdatert

Tidlig mandag morgen startet montering av takstoler på det nye Hov-bygget i Rindal sentrum. Nitti takstoler skal heises på plass og monteres, og hovedtakstolene er forhåpentligvis på plass i løpet av mandag. Første bil med takstoler var på plass fredag, slik at arbeidet kunne starte klokken 0700 mandag, og flere biler kom utover dagen.

Her heises takstoler på plass.
Her ankommer flere takstoler mandag morgen.

- Vi regner med å bli ferdige i dag, sier anleggsleder Pål Tore Sveen fra B&B entrepenør. Det spørs bare hvor lang dagen blir. 

Mandag var det fem mann på plass for å montere takstoler , i tillegg til kranbilsjåfør som heiste takstolene opp for montering. Fra tirsdag blir det sju stykker på plass for å starte arbeidet med taktroene, og ambisjonene er at taktro skal være på plass til helgen.

Neste milepæl er tett bygg

Det å få på plass takstolene er en milepæl i prosjektet, akkurat som ferdig støpt gulv var tidligere i vinter, og som tett bygg vil være som neste milepæl i byggeprosjektet. Med tett bygg menes taktro og vinduer på plass, samt vindsperreplater. 

Hov-bygget fra siden ut mot Rindalsvegen, med mange av takstolene på plass.

- Vi har vært utrolig heldige i vinter med en og halv måned uten nedbør, sier Pål Tore Sveen. 

- Det gjør at råbygget er tørt. Vi har sluppet unna perioder med avfukting og tørking. Dette gjør at vi sparer både tid og penger, og vi planlegger at bygget skal stå klart innen 1. november.

Sveen legger til at det er bra det kommer opp et slik bygg med både bygg- og næringsareal, og at Hov-navnet lever videre.

Powered by Labrador CMS