Rindal skytterlag, Lomundal skytterlag og Øvre Surnadal skyttarlag melder:

Skyttere som ligger på rekke og rad og sikter mot blinker lagt borte.
Rindalsfelten

«Comeback» for Rindalsfelten

Etter flere års pause vil det i år bli arrangert feltstevne skyting i Romundstadbygda igjen, nærmere bestemt søndag 25. februar. Det er Rindal skytterlag i samarbeid med Lomundal skytterlag og Øvre Surnadal skyttarlag som står som arrangør. Rindalsfelten er en del av Dovrefjellcupen, og har tidligere samlet mange skyttere fra Midt-Norge – noe arrangørene tror vil skje i år også.

Rindalsfelten er et stort arrangement som krever en god del med komiteer, og selv om det er tre skytterlag som står bak, så må en regne med at også ikke-aktive medlemmer blir satt opp på komitearbeid. Så vi håper at alle som blir bedt om oppgaver har mulighet til å bidra.

Skytterlagene vil rette en stor takk til grunneierne som har vært positive til å stille grunn til rådighet for feltløypa, det har ikke vært mulig å få gjennomført uten velvilje fra disse. Arrangøren ønsker samtidig å informere om at det kan bli stor trafikk og en del skyttere langs veien ved området Heggem til Kirkholt. Vi ber derfor de som skal ferdes i området om å vise ekstra påpasselighet. Det er meldt om arrangementet til de nærmeste naboer, med denne meldingen ønsker vi også å varsle andre om at det blir en del skyting i området den 25. februar.

Powered by Labrador CMS