Fotokavalkade fra Trollheimsløpet

Full fart ut fra start på Trollbanen.

Det aller første Trollheimsløpet med egen barneklasse

Trollheimsløpet ble søndag arrangert for 48. gang, i år med egen klasse for barn.

32 barn deltok i det aller første Trollheimsløpet med egen barneklasse. De løp ca. 200 meter over Trollbanen og opp veien til målgang ved Trollgarasjene. Meteorologene  trua med regnvær hele dagen, men heldigvis bomma de.

Klare før start.
Full fart fra start i Trollheimsløpet klassen 10 og yngre.
Målgang for de yngste.
En siste ekstra spurt inn til mål.
Etter målgang fikk alle utdelt medalje for deltagelse.
Helle Brauten og Matias Forbord var eneste deltagere i K11 og M11.
Ane Bakk Solem og Anna Børset deltok i K14.
Fra starten på Trollbanen i seniorklassen.
Seniorklassen løp 6 km, her ute på første runde. Nr. 9 Helge Langen og nr. 7 Lars Lystad Svorkdal tok teten allerede fra start.
Langen og Svorkdal etterfulgt av nr. 27 Ådne Hoston Stiklestad, nr. 9 Erik Løfald.
Startnr. 26 Mats Nergård, nr. 4 Sebastian Børset, nr. 11 Lars Moholdt, nr. 15 Lars Morten Bardal, nr. 8 Sigmund Ofstad på vei ut på første runde.
Vinner av Trollheimsløpet 2024 ble Lars Lystad Svorkdal, Svorkmo N.O.I
Nr. 2 i Trollheimsløpet, Helge Langen, Rindal IL, vinner i klassen M21-39.
Junioren Sebastian Børset imponerte med en 3. plass i seniorklassen. Her følges han av Olav Fugelsøy ut på 2. runde, som til slutt ble nr. 6. Sebastian ble vinner i klassen M17-18.
Andre klassevinnere; Otto Helge Reitan, Leik IL, klassen M70-79, Ole Arnold Sødal, Kyrksæterøra IL, klassen M50-59, Øyvind Leikne, Kyrksæterøra IL. klassen M40-49, Mats Nergård, Svorkmo N.O.I., klassen M15-16.
I dameklassen vant Ingrid Engen (til høyre), Sunndal Friidrett, Trollheimsløpet og får her overrekt pengepremien på kr 1000 for seier. Hun er bare 15 år og konkurrerer i klassen K15-16. Guro Hovin Storlimo (t.v), Lundamo IL, fikk pengepremie på kr 300 for seier i klassen K17-18. Kistestolen i front er en vandrepremie, men enda har ingen opnådd de 21 poengene som skal til for å få den til odel og eie.
Trollheimsløpet har også en trimklasse uten tidtaking, i år var de 32 deltakere. Her har, fra venstre, Kjell og Anita B. Haugen, Britt Heggem og Astrid Kirkholt fullført løypa. Britt deltok for 37. gang og Astrid for 47. gang.