Bjørn Børset og Monica Moen Kvendset
Bjørn Børset og Monica Moen Kvendset

Oppstart av bakeri med gårdsutsalg

Publisert Sist oppdatert

Monica Moen Kvendset og Jostein Kvendset har i samarbeid med Bjørn Børset fra Børset Bakeri startet opp nytt bakeri med gårdsutsalg hjemme på gården på Lykkjeeidet.

Paret Kvendset har i de siste tre årene pusset opp både fjøs og hovedbygning på gården men selve bakeridelen var der da de kjøpte gården.

– Vi har investert i en kjevlemaskin men resten var her fra før, sier Monica.

Monica og Jostein er to personer med mange hatter, i tillegg til dette nye bakeriet har de også geiter for kjøttproduksjon og hver sin deltid- og heltidsstilling som regnskapsførere hos Trio regnskap.

– Har man ikke noe å holde på med så blir det kjedelig, smiler Monica.

Med seg på laget har de bakeriveteran Bjørn Børset, som med glimt i øyet forteller at han har med seg smultringoppskriften fra Børset Bakeri, så de blir å få kjøpt nå før jul.

Børset har i en årrekke drevet Børset Bakeri i Rindal og Monica har mange somrer og juler under belte som ferievikar der.

I tillegg til utsalg av egne varer, spekulerer de i å ta inn varer fra andre lokale produsenter i gårdsutsalget for å få et mer variert sortiment, og i tillegg selge kjøtt fra egen gård etter hvert. Dette sikter de mot å få til neste år.

Annonse:

Førstkommende fredag, 4. desember fra klokka 10-18, er det utsalg av smultringer og havrekjeks, med mer.

Utsalget vil foregå i det koselige, lille lokalet i anslutning til låven på gården. Her kan du betale med både Vipps og kort. De følger anbefalingene for smittevern gitt av folkehelseinstituttet. Det vil da si at det er kun en kunde i lokalet om gangen.

For å komme til gården kjører du mot Kvanne i rundt 9 km til du kommer til adresse Lykkjeeidet 835. Det kommer til å være skilting ved vegen.

Ta turen til for en trivelig førjulshandel!