Julegrantenning ved Alti Surnadal

Surnadal Skolekorps

Julestemningen kom med Surnadal Skolekorps

Publisert Sist oppdatert

Med to vers av "Nå tennes tusen julelys" sørget Surnadal Skolekorps og dirigent Trond Larsen for at julestemningen inntok Alti Surnadal. Koronarestriksjoner satte en stopper for servering av pepperkaker og julegrøt, men julenissene tok heldigvis turen med pakker til barna. 4 år gamle Oda Bævre var en av mange som fikk møte de snille senternissene.

- Jeg håper julenissen kommer på besøk til meg på julekvelden. Mest av alt ønsker jeg meg dukker, sier Oda.

Oda Bævre (4) fikk pakke av nissene

-Jeg har en god magefølelse

Senterleder Lorentz Sæter er fornøyd med julehandelen så langt, og er spent på tallene etter Black Week.

- Vi har hatt en god start på julehandelen, og merker at færre reiser ut av bygda for å handle. Det er vi selvsagt veldig takknemlige for. Jeg har også inntrykk av at mange startet julehandelen tidligere enn før. Vi får ikke tallene for Black Week før over helga, men som en pekepinn så startet vi uka med 15% økning sammenlignet med samme periode i fjor, sier han.

Senterleder Lorentz Sæter

Sæter forteller videre at han får mye skryt av senteret som har fått en betydelig oppgradering i løpet av året.

- Det har vært artig å være med på denne prosessen. Eierne og kjedene skal ha skryt for satsingen og for å være fremoverlent. Alti Surnadal har fått et løft, og ryktet har spredd seg langt utenfor kommunegrensene. Nå kommer det folk fra Orkanger for å handle hos oss. Det kan vi like, smiler Sæter.

Alti Surnadal er fortsatt under oppussing, og det vil være byggeaktivitet langt inn i det nye året.

- Nå er det Cubus og Intersport som står for tur. I tillegg skal tre toaletter, ammerom og lekerom pusses opp. Vi har også planer om at uteplassen til Johansen bakeri skal få et overbygg, sier Sæter.

Surnadal Skolekorps og dirigent Trond Larsen på julegrantenning ved Alti Surnadal 28.11.20.
Powered by Labrador CMS