Fra venstre dugnadsgjengen ved Brit Moen, Hege Rotlid Kvande, Siri Vullum og Britt May Hollås.

Sommergave fra Surnadal Sanitetsforening

Tidligere i år var Surnadal sanitetsforening en av mange lokalforeninger som fikk midler gjennom Noeske Kvinners Sanitetsforening sitt sammarbeid med Orkla. Med 25000 kroner i midler kunne vi glede noen som behøvde en hyggelig oppmuntring i forbindelse med påske og sommer.

Publisert Sist oppdatert

Til påske fikk vi hjelp av Nav og Surnadal voksenopplæring til å få overbrakt en hyggelig oppmerksomhet til enslige i kommunen. Men hvem i all verden skulle vi glede med en sommerhilsen?

Etter en liten runde i styret var valget enkelt. Denne gangen ville sanitetsforeningen gi noe til noen vi ikke har har hatt kontakt med tidligere: Bo- og aktivitetstjenesten i Surnadal kommune.

Brit Moen er klar for utlevering.

En innkjøpsrunde og en liten pakkedugnad senere, og vipps var 35 gledesposer med hygieneartikler og lesestoff pakket og klare for utlevering.

Tove Helgetun og Frida Lesund tar vel i mot gaveposene fra saniteten. Click to add image caption

Brit Moen i sanitetsforeningen tok dermed turen til BA på fredag for å levere posene. Her sto jubelen i taket av de som var tilstede ved mottak. De øvrige brukerene vil få sine poser overlevert innen kort tid.

Powered by Labrador CMS