Har investert i klubbhus på Tellesbø:

(F.v) Åsmund Humberset, leder i fiskeutvalget Linda Humberset, Turid Sættem Eggen, Arne Gujord og kasserer Tonje Fuglås Kvendbø.

Gjør det enklere å drive foreningen

Eget klubbhus og samlingsplass har ikke Surnadal Jeger- og Fiskeforbund hatt før. Nå har de gleden av å melde at de har kjøpt det gamle grendahuset på Tellesbø, og ser frem til å kunne ta det i bruk til diverse aktiviteter fremover.

Publisert Sist oppdatert

Surnadal JFF har brukt å leie lokaler, blant annet hos skytterlaget, for å arrangere de fleste av inne-aktivitetene sine.

Leder i Surnadal JFF, Turid Sættem Eggen, kan fortelle at de alltid har savnet en helt egen samlingsplass, men at de til nå ikke har funnet noe som har egnet seg for deres behov.

For noen dager siden ble det derimot kjent at foreningen har signert kjøpskontrakt med selger Olav Arne Settemsdal, og etter en svært kort prosess er de nå i besittelse av det som tidligere var Tellesbø grendahus.

Foreningen ser stort på at de kan ta i bruk huset med en gang, da det er i god stand. Her finner vi blant annet et velfungerende kjøkken og to klosetter. De har likevel planer om å investere i forskjellig utstyr, både av bruksting men også interiør av mer estetisk karakter.

- Vi håper å få hengt opp diverse bilder med litt historisk preg, fra både jakt og fiske i Surnadal, sier nestleder Arne Gujord.

- Det skal ikke være tvil om hvem som holder til her, legger Sættem Eggen til.

Inne i hovedrommet er det lyst og god plass. På veggen utenfor bildekanten er det også mulig å projektere skjermer på lerret.

Enklere å drive foreningen

Med hjelp av et fast tilholdssted håper foreningen at det skal bli enklere for dem å arrangere ulike aktiviteter fremover, uten å måtte gå den ekstra runden med å leie lokaler.

- Det gjør det mye lettere å planlegge for oss, når terskelen for å arrangere blir lavere, sier Sættem Eggen.

Det har ikke helt gått opp for de oppmøtte styremedlemmene at de nå sitter med eget klubbhus, og de innrømmer at de ikke har rukket å planlegge så veldig mye, men ser frem til å kunne ta i bruk huset.

- Her kan vi avholde alt fra kurs, møter og foredrag. Allerede etter påske er det her vi skal holde til under jegerprøvekursing, forteller Sættem Eggen.

Her er det altså bare å glede seg til aktiviteter rettet mot både store og små!

Ønsker å rekruttere

Styremedlemmene håper at det nye klubbhuset vil gjøre at lokalbefolkningen legger bedre merke til dem, og at de får se at de er en aktiv forening. Surnadal JFF har et ønske om å rekruttere flere medlemmer, spesielt de som interesserer seg for fiske og friluftsliv.

Med muligheten til å tilrettelegge for flere aktiviteter i klubbhuset, håper de både rekruttering og arrangementplanlegging skal bli enklere fremover.

En fornøyd gjeng som gleder seg på å innrede og ta i bruk klubbhuset.
Powered by Labrador CMS