ØSIL:

Samling av blide barn med premie
Mange glade barn i løypa på årets snøfrie skiavslutning

Sesongavslutning for Barn i løypa

For første gang i manns minne ble lagsrennet til ØSIL avlyst av mangel på snø. Dermed endte sesongavslutninga opp med å bli en utendørs kveldsmat med premieutdeling. Barna klagde ikke på det, og det var meget godt oppmøte på ØSILs anlegg på Holtamoen tirsdag kveld. 

Fornøyde barn på en benk
Stas med kveldsmat ute i friluft sammen med gode venner! Oddrun A. Bolme sammen med sønnen Olai og venninnene Solveig Buvarp og Ingeborg Amalie Moen.
Barn i godt humør
Barna klagde ikke på snømangelen, det var topp stemning på Holtamoen denne kvelden.

- Dette binder oss sammen

Leder for skigruppa i Øvre Surnadal idrettslag, Liv Jenny Henden Bredesen, er strålende fornøyd med at det kom så mange på kort varsel. - Dette viser bare at "Barn i løypa" er et viktig tilbud for barna i bygda,  det binder oss sammen, tror hun. - Det er fint for barna å samles på tvers av alder, det skaper et fellesskap og inkluderer alle. Bredesen forteller at det er en mangfoldig gruppe som deltar, og for mange er dette en viktig introduksjon til det å gå på ski. Til sammen har 30 barn vært registrert på årets treninger, og det er en meget høy prosentandel av barna som er tilknyttet Mo Oppvekstsenter. 

Lederne i skigruppa
ØSILs skigruppe er strålende fornøyde med kveldens oppmøte. F.v: Liv Jenny Henden Bredesen, Espen Bredesen og Julia Rekina.
Pølseutdeling
Slike tilbud skaper samhold og fellesskap i bygda.

Pølser og pokaler

Selv om avslutninga egentlig skulle vært et lagsrenn og snøen forsvant tidlig, er det ingen barn som klager denne kvelden. For hva er vel kjekkere enn å leke gjemsel og gå på oppdagelsesferd i skogen sammen med gode venner? Det høres glade barnestemmer over hele anlegget på Holtamoen tirsdag kveld. Noen sprekinger tar like så godt løypa til fots, over lyng og myr i full fart. Det smaker godt med pølse og saft til kveldsmat, det er alle enige i. Foreldrene møter opp, og alle hjelper til. - Det er så takknemlig å arrangere noe i ØSIL, alle bare stiller opp uten at vi trenger å mase. Jeg vil skryte av foreldregruppa, de er så ansvarsbevisste og engasjerte, sier Bredesen. Og takk til SpareBank1 Nordmøre for sponsing.

Liten gutt med pokal
Olai Bolme med livets første skipokal. Storebror Mikkel er stolt!
Gutt med pokal og skisamler fra Sparebank1
Fornøyd med premiene!
Barn i kø
Spente barn i premiekø. F.v: Ludvig, Kaja, Johannes og Nora Kristine
Pokaler til barna
Flotte pokaler fra ØSIL
Små barn er også deltakere
Deltakerne er fra 1 år, her kan alle være med i løypa!
Gutt i farta
Magnar i farta! Det var artig med frileik i lyngen denne fine vårkvelden i april.
Powered by Labrador CMS