Dame på enhjulssykkel og et 'troll' som holder ski
Mildrid Kattem Aune kapp-ler med trollet.

Det blir dessverre ingen rullefestival..

Trollheimsporten må dessverre meddele at "gladnyheten" om Trøndersk rullefestival var en aprilspøk.

Publisert

Det skal en hel landsby til for å oppdra et barn, heter det så fint. Men man trenger å få med seg bare en håndfull med rindalinger for å lage en aprilspøk.  😄

Undertegnede takker spesielt Camilla Hyttebakk og Sigrid Skjølsvold for idémyldring, og for hjelpen fra Morten Møller, Mildrid Kattem Aune og "rullekakebakekonkurransedommer" Stian Kooyman, som alle sporty stilte opp og ble med på spøken.

Det viste seg at flere ønsket at dette ikke skulle vært noen spøk, så redaksjonen oppfordrer gjerne rindalingene til å ta tak i noen av idéene og bygge videre på.  😉😄

Her kan du lese aprilspøken.

Må nevnes at det var to kreative personer som ble med på billedtaking. Da det ble spørsmål om hvor bildet skulle tas, kasta de seg rundt og tok med trollet fra Rindal Bensin til foran kommunehuset og statuen av Sigurd Røen.

Mann med et 'troll' på en tralle.
Stian Kooyman tar med trollet på tur. Skal man ha skikkelig bilde til lanseringen, må man jo ta med trollet til kommunehuset.
'Troll' som ligger i en bil
Frakting av troll er ikke noe man er med på hver dag.

Det ble litt vrient å finne riktig bilde til saken, et som kunne se troverdig ut. For bildetaking til rullende festival viser seg å skape masse rullende latter.  😄

Flere bilder fra en artig dag på jobb:

Mann holder en rullekake, dame sitter på enhjulssykkel, og statue av troll som holder ski foran en statue av en mann som holder ski og et hus.
Mann holder en rullekake, dame sitter på enhjulssykkel, og statue av troll som holder ski foran en statue av en mann som holder ski og et hus.
Powered by Labrador CMS