Travresultater fra Leangen

Publisert Sist oppdatert

Det har vært litt dårlig oppdatering på resultater de siste ukene, delvis på grunn av at det har vært lite lokale hester til start.

Pave Nora til Einar Mogset startet på Leangen 21/12, og det ble 6. plass på tiden 1,32,9 over 2600 meter. Per Einar Sørmo kjørte.

På Leangen den 28/12 var det ingen med i vanlige løp, men vi fikk en hest med godkjent prøveløp, og da en den klar for løp. Hesten det gjelder er Big Dancer K.B., som gikk 1,22,2. Eier her er Heidi Røen Solheim og Ronja S. Romundstad. Det er Heidi som er trener til hesten. Magne Olsen var kusk. Blir spennende framover med den.

Mandag den 4/1 var det en hest til start, nemlig Vinter Lilja til Mads Løfaldli. Den gjorde et fint løp og vart nr. 4 på tiden 1,34,7. Kusk her var som vanlig Arve Sjoner.

Se løpet på www.rikstoto.no

Får håpe at det blir litt flere hester til start utover, men vi må huske at dette er levende dyr og at de av og til trenger en pause eller litt behandling. Må også nevne en trist sak, Magic of Joy til Irene Løfaldli er alvorlig skadet, og har gått sitt siste løp. Den rakk bare 20 løp, derav 5 seire og 5 2. plasser.

Powered by Labrador CMS