Publisert

Det var offisiell åpning av den nye travbanen fredag og lørdag. Første dager med publikum, og de møtte opp. 4-5000 tilskuere var nok tilstede de to dagene.

Været var også veldig bra, to så fine dager er det vel lenge siden det har vært i dette distriktet.

Noen lokale hester stilte til start. Det helt store resultatet vart det ikke, men de gjorde fine prestasjoner.

På fredag stilte Vinter Lilja til start i et løp som var med i NM for kusker. Det er en konkurranse med 6 løp der alle 12 kuskene får utdelt hester. Pål Buer som representerte Forus Travbane (Stavanger) kjørte Vinter Lilja. Den var ikke god nok i det selskapet, men rekordforbedret seg med 2,6 sek til 1,29,4. Akkurat tida var Mads og Malin fornøyd med.

Lørdag var det rikstotoløp, deriblant det nyinnstiftede Nils Arne Eggens æresløp, med 250 000 kr i førstepremie. En søring vant det løpet

Spang Anna til Lars Ole og Einar stilte i dagens første løp, det vart en galopp like etter start, og da var det løpet spolert. Eirin Bolme var kusk.

Den som gjorde det best av våre var Big Dancer KB som eies og trenes av Heidi. Den kom på 5.plass. Det var et ungdomsløp, der kuskene må være under 25 år. Biggen ble godt kjørt av Marion Kleveland, som kommer fra Trondheim.

Alt i alt, to veldig fine travdager i helga. Oppfordrer folk til å ta seg en tur dit, det kjøres løp der hver uke hele året.