Store deler av Trollheimsporten-redaksjonen samlet i slutten av september 2020. Bak f.v. Mari Vattøy, Berit Synøv Fugelsøy, Britt Grete Moen og Ole Trygve Foseide. Foran f.v. Eli Solvik, Øystein Hjelle Bondhus, Sigrid Skjølsvold og Gunhild Anne Hyldbakk.

Trollheimsporten 20 år!

Søndag 15. november er det på dagen 20 år siden Trollheimsporten gikk online for første gang, og i den forbindelse byr vi på en innholdsrik jubileumshelg.

Publisert Sist oppdatert

Det sies at tida flyr i godt selskap, og dette må i aller høyeste grad kunne sies å være sant i Trollheimsportens tilfelle. Sammen med medlemmer, samarbeidspartnere, eiere og ikke minst lesere, har Trollheimsporten nå holdt det gående i hele 20 år!

15. november 2000 startet det hele, som med tiden har utviklet seg til å bli et aldri så lite eventyr, her ved Porten til Trollheimen. Gjennom to tiår har det vært jobbet knallhardt for å etablere Trollheimsporten som en varm og pålitelig formidler av alt fra løpende nyheter til nære og like viktige reportasjer.

Som en medlemsbasert nettportal, har Trollheimsporten også muligheten til å gi leserne et unikt innblikk i alt det positive som rører seg i bedrifts- og organisasjonslivet i Rindal og Surnadal.

Alt dette har vært-, og er, helt gratis for leserne. Og det skal det fortsatt være!

Denne kombinasjonen er noe av bakgrunnen for at vi nå, 20 år etter oppstarten, må kunne si at Trollheimsporten så langt har overgått alle forventninger.

86 500 sidevisninger i det første hele året, 2001, har blitt til 6,5 millioner i 2019. Fantastisk dugnadsinnsats har blitt til to fulltidsansatte og såpass stor pågang fra lokalsamfunnet at vi i disse dager lyser ut etter mer folk.

Derfor vil jeg si: gratulerer med 20-års-jubileet, alle sammen!

Gratulerer til alle som har vært involverte i planlegging, oppbygging og utvikling av Trollheimsporten, og gratulerer til lokalsamfunnene våre - Rindal og Surnadal!

Sammen har disse to kommunene og Trollheimsporten etablert et gjensidig forhold alle drar nytte av, og som vi i Trollheimsporten ser fram til å utvikle videre.

Takk!

En annen ting jeg vil si, er takk. Takk til våre rundt 300 medlemmer, våre samarbeidspartnere med markedsavtaler og våre annonsører.

I og med at leserne får tilgang til alt vi produserer og publiserer helt gratis, er vi fullstendig avhengige av at kommunene, lokalt næringsliv og lokale organisasjoner ser verdien av at vi har Trollheimsporten i Rindal og Surnadal. Vi setter utrolig stor pris på engasjementet deres, på at dere involverer oss og på at dere støtter oss!

Takk også til Trollheimsportens ansatte, som drar i samme retning, og er en fantastisk dyktig gjeng mennesker. En takk også til tidligere redaktører og ansatte, for at dere har lagt et bunnsolid grunnlag for oss som er så heldige at vi er i Porten nå.

Også Trollheimsportens styre, som i 2020 består av Gunnhild Strupstad (leder), Anne Norli, Oddbjørn Heggem, Synnøve Langli og Stian Bekken, fortjener takk. Både nåværende og tidligere styrer i Trollheimsporten har vært både offensive og hardtarbeidende for Portens beste - og det har vi vært helt avhengige av.

Vi er også avhengig av eierne våre, med majoritetseier Rindal Næringsforum i spissen, så tusen takk til både næringsforumet, Lokalt Løft, Rindal kommune, Talgø MøreTre og Kjells VVS!

Lista over folk som fortjener takk er lang, og når det gjelder enkeltpersoner, vil en del dukke opp i redaksjonelle saker og innsendte bidrag i løpet av helga.

Lanserer podkast søndag

Vi vil i løpet av lørdag og søndag nemlig publisere både redaksjonelle saker, bildeserier og hilsener relatert til 20-årsjubileet. I tillegg lanserer vi søndag vår egen, rykende ferske podkast; Trollheimspodden!

Og dette bringer oss over på en takk av typen "sist, men absolutt ikke minst". For den aller største takken, den går til leserne våre. Uten dere hadde det ikke vært noen nettportal. Uten at dere klikker dere inn for å lese saker eller se bilder, uten deres store engasjement, ville det ikke vært mulig for oss å drive videre.

Så til deg som leser dette, og alle andre Trollheimsporten-lesere: tusen takk. Vi lover at du skal få mye å glede deg til på Trollheimsporten de neste årene også!

Powered by Labrador CMS