Øystein Hjelle Bondhus

Slutter som redaktør i Trollheimsporten

Publisert

Det er nå klart at daglig leder og redaktør i Trollheimsporten, Øystein Hjelle Bondhus, slutter, etter tre år i jobben.

Bondhus skal over i ny stilling som redaksjonssjef i avisa Driva.

– Jeg har trivdes godt i tre veldig fine år i Trollheimsporten, med dyktige og trivelige kollegaer. Så er det av og til slik at det dukker opp muligheter man rett og slett føler man ikke kan si nei til, sier den avtroppende redaktøren.

Trollheimsporten vil nå starte prosessen med å finne 36-åringens etterfølger.

– Som redaktør i Trollheimsporten får man en spennende og variert hverdag, der man bidrar til å løfte fram aktivitet og positivitet i lokalsamfunnene. Det har jeg opplevd som veldig meningsfylt, så dette bør være en jobb som er av stor interesse for mange.

Når 2021 nå går mot slutten, ligger Trollheimsporten an til å øke lesertallene sine for fjerde år på rad. Med innføringen av ny publiseringsplattform og webside i 2020, ligger forholdene for fortsatt positiv utvikling til rette, mener Bondhus.

Han legger til:

– Jeg vil rette en stor takk til både en fantastisk gjeng Trollheimsporten-ansatte og styret, som jeg opplever at alltid har dratt i samme retning for å gjøre nettportalen best mulig. Både lesere, medlemmer og ikke minst de to kommunene fortjener også takk for godt samarbeid.

Bondhus forteller at han synes det har vært ekstra fint å bli bedre kjent med rindalssamfunnet.

– Ja, jeg tar med meg gode erfaringer og stort engasjement for lokalsamfunnene både i Rindal og Surnadal videre, sier han.

Powered by Labrador CMS