Trollheimsporten 20 år 15. november:

Gunnhild Strupstad, styreleder i Trollheimsporten AS.

Gratulerer med dagen, til ansatte og hele lokalsamfunnet

Publisert

Trollheimsporten har formidlet nyheter om smått og stort fra lokalmiljøet i 20 år. Vi er stolte over jobben som gjøres, og at vi sammen har klart å utvikle nettportalen til å være førstevalget for rask og god informasjon fra Rindal og Surnadal.

Trollheimsporten har helt fra starten hatt som mål å være en gratis formidler av lokalnyheter og informasjon. Det er mange som har lagt ned stor innsats og bidratt til at dette fortsatt er mulig. Støtte fra medlemmene, annonser og markedsvtaler har gjort det mulig for oss å være en trygg arbeidsplass og betydelig aktør i lokalsamfunnet. I jubileumsåret har vi klart å finansiere og ta i bruk en ny publiseringsplattform og webløsning. Vi er godt fornøyd med at Porten nå kan leses like godt på mobil som på nettbrett og pc. Takk til alle sammen!

For Trollheimsporten er ingen sak for liten eller stor til å bli formidlet på en god og engasjerende måte. God service, positiv innstilling og rask og god informasjon er kjennetegnet vårt i møte med leserne. Det skal vi fortsette med.

Det siste året har vi virkelig fått erfare hvor avhengige vi er av at god informasjon kommer raskt ut. Vi skal gjøre vårt beste i 20 nye år, for å lage god informasjon som er gratis og tilgjengelig for alle.

Gratulasjonshilsen fra styret.

Gunnhild Strupstad, styreleder.

Powered by Labrador CMS