Travnytt:

Et travløp.
To rindalsmerrer i samme løp. Tipo di Vittoria (her i fjerdespor) kom raskt framover på slutten og ble nr 3. Scarselli (i andrespor på samme rekke som Tipo), holdt unna for de andre og ble nr 4.

Rindalshester tok tredje- og fjerdeplass i samme løp

Søndag kveld var det travkjøring på Varig Orkla Arena igjen. Hele ni hester fra distriktet vårt stilte til start. Tipo di Vittoria og Scarselli konkurrerte mot hverandre, og begge gjorde det bra.

Publisert

I det første løpet var det lagt opp til duell mellom rindalsmerrene Tipo di Vittoria og Scarselli. De var rangert litt bak i haugen, men de gikk bra. Best var Tipo til Heidi, som etter en gnistrende siste del av løpet spurta inn til 3. plass på tiden 1,15,7. Kusk for anledningen var championkusk Dag Sveinung Dalen. Scarselli som eies og trenes av Irene var ikke stort dårligere, ho vart nr. 4 på 1,15.9. Ho var med på ei heftig åpning, første 500m gikk etter 1,10. Magne Olsen kjørte her.

Så var andelshesten Obrigada til start for trener og kusk Jomar Blekkan. Nådde ikke opp denne gang, gikk på 1,18,5. 

Søyset Norah til Lene hadde heller ikke sin beste dag, sleit litt med travet og kom i mål uten premie på tiden 1,31,4. Sånn er det noen ganger, hester er ikke maskiner. Norah kommer nok sterkere tilbake.

11-årige Stormare er fortsatt i fin form. Nå vart det 6. plass på tiden 1,29,7. Var litt uheldig underveis, men kom bra på slutten. Dette er en hedershest som har starta 114 løp for Nils Stokke. Imponerende.

Uheldig var også Snonsøy Juva, som slo på enn galopp i siste sving. Da leda ho. Men vart likevel nr. 5 i mål. Så da vart det premie til Randi og Jon.

Det var også to ponniløp, der Anne Line Dørum stilte med tre ponnier. De gjorde fine løp, alle tre. Var bare en lokal kusk denne gang, Ane Skei Gravvold som kuska Rabalder.

Se løpene på www. rikstoto.no

Powered by Labrador CMS