Fine prestasjoner på Leangen

Fire hester fra Rindal stilte til start på Leangen mandag kveld, og alle gjorde fine prestasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Først ute var Vinter Lilja til Mads Løfaldli, som kom på 3. plass med tiden 1,33,8. Det er ei jevn og flink hoppe som går i premiene hver gang. Men grunnlaget vokser og da blir det hardere motstand etter hvert, så må nok bli enda litt bedre snart, Arve Sjoner som vanlig i sulkyen. Det et Malin Mogset som trener Vinter Lilja i det daglige. Kan også nevne at søskenbarnet til Malin, 16 år gamle Kristin Mogset fra Drogsetmoen vant et ungdomsløp på Leangen i kveld. Det var hennes første seier i sitt tredje løp. Og bestemor Berit kommer fra Ingebrigtslia oppi Liagrenda.

Danny Delight til Irene Løfaldli har ikke startet på en stund, har slitt endel med såre koder. Klar igjen nå, og den endte på en sterk 4. plass i et monteløp (travritt). Tida ble 1,18,3. Anne Lene Aursand var rytter.

Stormare til Nils Stokke var for dagen oppsatt med Dag Sveinung Dalen som kusk. Dalen kjørte 1600 løp i fjor og vant 183 løp, og var med det Norges mestseirende kusk. Han drar rundt omkring hver dag, og kjører på alle landets travbaner. Mye farting på den mannen. Stormare gjorde nok et bra løp, og kom på 5. plass på tiden 1,31,3.

Så var det Odins Blessa sin tur. Ho vant forrige mandag, og i dag vart ho nr.4 på tiden 1,26,7, med Atle Solhus i vogna. Sterk prestasjon også i dag, med tanke på at ho møtte bedre hester nå.

Rappnor til Lene Søyset har hatt pause siden oktober, og den avla årsdebut på Biri sist fredag. Det ble 6. plass på tiden 1,.27,8. Trener og kusk Ole Johan Østre. Rappnor hadde en kjempesesong i fjor, og det blir spennende med den utover sommeren.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS