Rindalshesten Frøy i tredjespor i tredjespor på oppløpet.

3-årige Frøy ble nr. 3 på Varig

Publisert Sist oppdatert

Ny travkveld på Varig Orkla Arena mandag kveld.

Vi begynner med Frøy, som eies og trenes av Petter Baalsrud og Astrid Nyberg. Den 3-årige hoppa har startet to ganger før, da har det vært noen galopper som har ødelagt endel for henne. Galopp ble det nå også, men opphentinga var av beste merke, og ho kom faktisk tilbake og var ikke langt bak førstehest i mål. Tiden vart 1,35,6. Veldig fint trav på denne merra, og bare ho får stabilisert seg litt, så kan det bli veldig bra. Inge Melby som vanlig kusk.

Big Dancer KB er også i veldig god form nå. Nå ble det 4. plass på sterke 1,15,9. Heidi Røen Solheim gjør en god jobb med denne. Datteren Ronja S. Romundstad er stolt medeier. Hadde på papiret et ganske hardt løp, men det brydde han seg ikke om. Jarle Morten Sørmo kusket.

3-årige Madonna JL til Randi og Jon Fiske startet også. Det såg ut som det vart litt trangt i første sving, og da kom galoppen. Gikk senere fint, og kom i mål på 1,38,7. Per Einar Sørmo kusket.

To hester til skulle ha startet, Irene Løfaldli sine. Men begge måtte strykes. Danny Delight (hovbyll) og Scarselli (forkjøla). Men de er snart friske igjen.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS