Rindal kommune med gave til turstigruppa:

Baard Gåsvand og Aud Lillegård fikk, på vegne av turstigruppa i Rindal IL, utdelt en sjekk på kr. 3000,- fra ordfører Vibeke Langli og Rindal kommune.

– Jobben dere gjør er helt enestående

Publisert Sist oppdatert

Under Torgdagen i Rindal lørdag, fikk turstigruppa i Rindal IL seg en fin overraskelse.

Midt på dagen troppet nemlig ordfører Vibeke Langli (Sp) opp, og med seg hadde hun en sjekk på kr. 3000,-.

– Den jobben dere gjør er helt enestående, rett og slett. Det er veldig viktig for oss, som bor i Rindal, at vi har så fine turstier å gå på, sa Langli.

Hun roste også den nye appen, som turstigruppa har lansert som et alternativ for registrering av turer i nærområdet.

– Den tror jeg har tatt virkelig av, så det er veldig gøy, sa ordføreren.

I 2021 arrangeres den 20. sesongen med Fjelltrimmen, og dette var også anledningen for påskjønnelsen fra Rindal kommune.

Baard Gåsvand og ordfører Vibeke Langli med koronavennlig hilsen, med Aud Lillegård bak.

Langli var full av lovord om jobben turstigruppa gjør for rindalssamfunnet.

– Derfor får dere en liten oppmerksomhet i anledning 20-årsjubileet til fjelltrimmen, for det har dere fortjent, sa hun under overrekkelsen.

Baard Gåsvand og Aud Lillegård tok imot påskjønnelsen på vegne av turstigruppa.

– Vi vil takke så mye for dette. Rindal kommune er en veldig viktig støttespiller for oss, og vi føler vi har et kjempebra samarbeid, sa Gåsvand.

– Jeg har kanskje et håp om at dere i turstigruppa kunne brukt litt av pengene på egenpleie også, men det er kanskje vanskelig å få til, sa ordfører Langli, med et smil.

– Det er nok egenpleie i at man ser at jobben man gjør blir satt pris på. Vi får mange positive tilbakemeldinger, og det er gave nok i seg selv, det. Så vi takker så mye, svarte Gåsvand.

Stortingsrepresentant og andrekandidat for Trøndelag Senterparti, Heidi Greni (f.v.), organisasjonssekretær Siv Sætre (midten) og ungdoms- og tredjekandidat Maren Grøthe var på rindalsbesøk lørdag.
Powered by Labrador CMS