Turstigruppa Rindal IL melder:

Månedens turmål i januar er Skihytta i Furuhaugmarka. Skihytta ligger åpent og fint til med lang solgang og utsikt til Trollheimen.

20. sesongen med Fjelltrimmen

Velkommen til den 20. sesongen av Fjelltrimmen arrangert av Turstigruppa i Rindal IL

Turstigruppa ble opprettet i 1999 som et samarbeid mellom IK Rindals-Troll og IL Rindøl. Formålet med Turstigruppa var å legge forholdene best mulig til rette for friluftsliv og fysisk aktivitet både sommer og vinter. Og å gi naturopplevelser ”for folk flest”.

Fjelltrimmen ble arrangert for første gang i 2002. I tillegg har gruppa opparbeidet, merket, og vedlikeholdt turstier, laget turkart over hele Trollheimen og bygd grillhytte og gapahuker for barnevennlige turmål.

Det blir også arrangert fellesturer, både «tirsdagsturen» og «Harald Solviks minnemarsj».

Fjelltrimmen 2021 i jubileumsåret

Alle som besøker 8 mål innen 15. november kan få et krus med bilde og teksten «Fjelltrimmen +årstall”. NB! Barn (0 - 16 år) og pensjonister (67+) får kruset hvis de besøker 4 av måla. Dette gjelder også handikappede og personer med funksjonshemming. De som deltar på en eller flere av Turstigruppas fellesturer eller månedens tur nå i jubileumsåret, får godkjent dette på lik linje med en topptur.

Månedens tur som en del av Fjelltrimmen 2021

I anledning jubileumsåret vil vi i år ha MÅNEDENS TURMÅL, som også blir godkjent på lik linje med en topptur. Månedens tur i januar er Skihytta i Furuhaugmarka. Skihytta er ei grillhytte som står åpen og kan benyttes av alle hele året.

Skihytta i Furuhaugmarka er månedens turmål i januar. En tur hit gjelder som en av de 8 (4 for barn) turene for å få godkjent fjelltrimmen 2021.
Turstigruppa ber alle vise hensyn og forholde seg til gjeldene koronaregler i Skihytta. Tenn gjerne opp, men hold avstand og ta med din egen mat og drikke.

Korteste vei til Skihytta, er å parkere ved gården Myrås (Vippsbetaling), denne strekninga er ikke oppkjørt med tråkkemaskin. Det er mulig å gå til Skihytta både fra lysløypa i Sentrum (muligens for lite snø til sporkjøring pr i dag) og fra lysløypa på Skogsletta. Vi anbefaler å parkere på parkeringsplassen vest for Grønlivatnet og ta den oppkjørte løypa som går forbi Rabben Hyttefelt og østover mot Skihytta, det er en barnevennlig tur på ca 2 km.

Her er informasjon om Furuhaugmarka kopiert fra Turstigruppas Turstihefte, der finner du kart over sommerstier og vinterløyper.

Turstigruppa ber alle vise hensyn og forholde seg til gjeldene koronaregler i Skihytta. Registrering i trimbok på turmål er frivillig og på eget ansvar, vi stoler på deltagere og så turen blir godkjent selv om du ikke har notert navn.

Sjekk løyper.net for å se hvor lenge siden det er oppkjørt.

Skihytta:https://www.loyper.net/#rindal/14,9.29885,63.08126

Månedens tur i februar går til Finnråa i Tørsetmarka.
Månedens tur i mars går til Helgetunsetra.

Fjelltrimmen-kruset 2021

Kopprekka blir stadig større.

Dette blir det 20. premiekruset, derfor ønsker vi å få inn motiv fra Fjelltrimmen-deltagerne. Vi tenker å plukke ut bilde (evt bilder) som blir lagt ut på Instagram og Facebook med emneknagg #fjelltrimmenrindal er med i en konkurranse om å få bilde sitt på Fjelltrimmen-kruset 2021.

(NB På Instagram må det være en offentlig profil og på Facebook må det være et offentlig innlegg. Alternativt kan bilde postes på Turstigruppa sin Facebook-side eller sendes på epost til turstigruppa@rindalil.no)

Turmål som kan besøkes i Fjelltrimmen 2021

Duvåsen, Gaddfjellet, Garbergsfjellet, Gardfjellet, Gimshøgda, Gråurfjellet, Haraldhøtta , Kvennabekktjønna , Mjuken , Raudfjellet , Resfjellet , Ruten, Sandfjellet, Skåkleiva, Slompan, Stokkfjellet, Storfjellet, Tifjellet, Torhøtta, Trollheimstunet, Tuva, Ura.

I tillegg gjelder besøk på månedens turmål og deltagelse på fellesturer som «tirsdagsturen» og «Harald Solviks minnemarsj».

Toppene kan besøkes sommer eller vinter!

Rutebeskrivelse finnes på våre nettsider www.turstigruppa.no

Fjelltrimmen 2020

Fjelltrimmenkruset 2020 er det nå lest korrektur på og sendt inn bestilling.

I alt er det bestilt 136 krus, 131 med navn og 5 uten navn. Inklusive ett krus som er planlagt for utstilling på Haraldhøtta. Vi forventer 2-3 ukers leveringstid på krusene, følg med på Trollheimsporten for informasjon om utlevering av krus.

Takk til alle som betaler deltageravgift. Det er mange som betaler inn deltageravgift uten å bestille krus, de har nok "nok" krus. Vi håper så mange som mulig deltar i år og bestiller jubileumskruset 2021.

God tur.

Powered by Labrador CMS