Lina Roindt arrangert for 40. gang

Lina Roindt - 10. klasse vinner skolecupen for femte år på rad

Søndag 17. september 2023 arrangerte Rindal IL «Lina Roindt» for 40. gang i strålende sol og fin høst-temp.

Deltagelsen på årets utgave av lina roindt lå på hele 223 løpere; 21 konkurranseløpere og 202 deltagere i trimklassen. Dette er det sterkeste oppmøtet siden 2016.

Maria Wågan (Tjalve), som senere skal delta i VM i halvmaraton, løp inn til tiden 37.03, hele 2.08 minutter raskere enn den tidligere kvinnerekorden. Totalt endte hun opp på en fjerdeplass i løpet. Første-, andre- og tredjeplass gikk henholdsvis til Petter Rypdal (Tjalve), Helge Langen (Rindal IL) og Ola Sakshaug (Kristiansand LK).

Når det kommer til skolecupen så har 10. klasse vunnet for 5. år på rad, med hele 73.9% i oppmøte. Mon tro hvem som tar seieren neste år? Kunne det muligens bli klassen som sikret seg årets andreplass, nemlig 5. klassingene? Her er det bare å følge med!

Se hele resultatlisten her.

Og les mer om løpet og se flere bilder på Rindal IL Friidretts Facebook side.

Torshall - Lina Roindts faste startsområde
Det minnes om at Lina Roindt er et flott arrangement for både to- og firbeinte
Konkurranseløperne stiller på startsstreken - her er det like før "startsskuddet" går
Da er løpet i gang med Helge Langen (Rindal IL) og Petter Rypdal (Tjalve) i front
Petter Rypdal løper inn til en førsteplass
Helge Langen inn til andreplass
Ola Sakshaug inn til tredjeplass
Maria Wågan som skal delta i VM i halvmaraton 1. oktober løper inn til en sammenlagt fjerdeplass og setter samtidig ny rekord i kvinneklassen