Hallvard Brusethaug (t.v.) og Elmer Talgø (t.h.) fra Talgø MøreTre overrakte blomster og en gavesjekk på 3000 kroner til Trollheimsporten og redaktør Øystein Hjelle Bondhus mandag.

Hilsen til en sprek jubilant

Talgø MøreTre har helt siden 2006 vært en av eierne i Trollheimsporten og fulgt nettportalens reise fra den spede start til dagens suverene gigant på digital formidling av lokalt stoff.

Publisert Sist oppdatert

Aksjeposten vår er ikke så stor, men respekten for Trollheimsporten og posisjonen porten har fått i våre to kommuner er desto større.

Som næringslivsaktør er vi utrolig glade for å ha et lett tilgjengelig sted der vi raskt kan nå ut med ulike budskap, det være seg annonsering av varer og happeninger,

stillingsutlysninger, eller fokus på nyheter av betydning for oss som lokalt selskap i kraft av vårt medlemskap i «porten».

I tillegg setter vi stor pris på hvordan vi utfyller hverandre i vår felles samfunnsrolle gjennom støtte til frivillighet, lag og organisasjoner – vi (og mange andre) sponser dem dere skriver om!

Til sammen gir dette verdi i et større perspektiv. Det betyr så mye for så mange at dere er nær og tilstede, som formidler av innbyggernes små og store opplevelser med varme, raushet og stor lokalkunnskap.

Da Covid19 traff landet som en eksplosjon i vår så vi også hvor ekstremt viktig det var å finne viktig, oppdatert, lokal informasjon samlet og lett tilgjengelig for alle. Trollheimsporten tok sitt samfunnsansvar og var på jobb!

Vi fikk ut den informasjonen som var viktig for oss, raskt og effektivt. Og vi fant det vi trengte - på detaljnivå - for å kunne være på ballen internt med riktig fokus.

I Talgø har vi vært igjennom en rivende utvikling de siste årene, og Trollheimsporten har laget en hel rekke flotte saker som dekker de mange milepælene, saker som rapporterer tilbake til oss om gode lesertall.

Noen eksempler:

Har nesten dobla omsetninga

Utkonkurrerte over 500 - vant Årets stand

Integrering med stor suksess hos Talgø MøreTre

Talgø MøreTre i historisk medvind: Aldri har de levert ut mer varer

Talgø MøreTre vinner av prestisjefylt fagpris

Dette har dere gjort i godt bror- og søsterskap med konkurrenter og bransjekolleger i Driva, todalen.no og Tidens Krav som alle levere godt side om side, og som alle er viktige for vårt distrikt.

Vi har merket oss at 20-åringen Trollheimsporten absolutt har til hensikt å være en aktør som blir å regne med også etter at tenåra er unnagjort.

Voksenlivet har dere ikke tenkt skal bli traust og sidrompa, men satser friskt med ny webplattform og ikke minst premiere på distriktets første podcast.

Dette lover godt for en moderne, sprek jubilant, og vår jubileumsgave til dere kan kanskje gå til en ny mic, et saftig lydspor, eller en redigeringsdings – hva vet vi?

Vi takker Trollheimsportens styre, medeiere, medlemmer, annonsører og ikke minst dyktige ansatte for at vi får ha trollheimsporten.no på bokmerkeraden også videre!

GRATULERER MED 20-ÅRSDAGEN

Hilsen alle oss i Talgø

Powered by Labrador CMS