Olav Thon Gruppen:

Direktør Eksterne Forvaltningsoppdrag Ove Skrøvseth i Olav Thon Gruppen og styreleder Preben Koch i Kvartal 11 Bodø AS.

Inngår forvaltningsavtale med Koch Kjøpesenter

Koch Kjøpesenter har inngått forvaltningsavtale med Olav Thon Gruppen, og blir fra 1. mars 2022 en del av Olav Thon Gruppens kjøpesenterportefølje. Dette melder Olav Thon Gruppen i en pressemelding.

Olav Thon Gruppens visekonsernsjef, Ole-Christian Hallerud, sier:

– Vi ønsker Koch Kjøpesenter velkommen og vi ser frem til å få være med på å videreutvikle senteret. Vi takker eierne for tilliten de viser med å overlate forvaltningen av senteret til Olav Thon Gruppen.

Glad for å ha fått til et samarbeid

Koch Kjøpesenter hadde en butikkomsetning på ca. 500 millioner kroner i 2021


I 2021 hadde Koch Kjøpesenter en butikkomsetning på 500 millioner kroner. Kjøpesenteret eies av Kvartal 11 Bodø AS og ligger i sentrum av Bodø. Det er ca. 46 butikker på senteret og 300 parkeringsplasser.

– Eierne av Koch Kjøpesenter er glade for at man har funnet sammen med Norges største aktør innen drift av kjøpesenter. Kjøpesenterbransjen har utviklet seg mye, og vi er nå glad for å ha fått til et samarbeid. Dette vil sikre et variert og godt tilbud til våre kunder, og en positiv drahjelp for våre leietakere.

- Thon-systemet har muligheten til å sikre Koch Kjøpesenter nye butikker og serveringssteder som vi har manglet for å få et enda mer attraktivt senter. Dette er med å sikre en god fremtid for Koch Kjøpesenter. Vi ønsker vår nye forvaltningspartner velkommen og lykke til, sier Johan Jørgen Koch på vegne av eierne.


Ser frem til å overta driften



Direktør Eksterne Forvaltningsoppdrag i Olav Thon Gruppen, Ove Skrøvseth, sier:

– Vi er glade for at Koch Kjøpesenter har signert en forvaltningsavtale med oss. Senteret er allerede en viktig møteplass for både handel og kultur i regionen. Vi ser frem til å overta driften og bidra til at senteret blir den valgte handelsdestinasjon i Bodø. Bodø by er i sterk vekst og vi tror ett moderne kjøpesenter i sentrum av Bodø vil være med på å videreutvikle Bodø som by og handelen i sentrum.

- Videreutviklingen av Koch Kjøpesenter skal vi realisere bl.a. ved å fokusere på god markedsføring, rasjonell drift, trygg handel, skaffe attraktive konsepter til senteret og et utstrakt samarbeid med kjøpesenterets eier og leietakere. Vi er også glade for at vi nå blir representert med ett kjøpesenter i Bodø by gjennom forvaltningen av Koch Kjøpesenter.


Om Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen er Norges største kjøpesenteraktør. Konsernet eier og forvalter 84 kjøpesenter i Norge og 10 i Sverige. I 2021 var den totale butikkomsetningen på Olav Thon Gruppens norske kjøpesentre ca. 72,4 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS