Fra innspillinga av musikkvideoen.
Fra innspillinga av musikkvideoen.

Spilte inn ny supporterlåt til Rindal IL

Publisert Sist oppdatert

Torsdag 8. desember ble det publisert en ny musikkvideo på YouTube, med ei supporterlåt til Rindal IL sitt seniorlag i fotball. Låta har allerede ligget ute på Spotify i noen dager.

Det er Lars Aleksander Løset-Møkkelgård, Lars Ole Løset og Daniel Hagen Eide som står bak låta og videoen. "Rindal IL Supportertrack" skal bidra til mer liv på hjemmekampene på Rinnvollen.

I studio.
I studio.

Supporterlåta inspirert av ei Rindal fotball-låt fra 2006. Den gangen var det Johnny Nonsens Myklegard og Vidar Grøset som skrev teksten, og melodien er fra RBK-sangen "Champions league" av Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne fra 1998.

Lars Aleksander Løset-Møkkelgård har skrevet om teksten fra den gamle låta, slik at den passer til nåtidens seniorlag. Musikken ble spilt inn i studioet på Rindal næringspark. Daniel Hagen Eide forteller at de starta med bare lydinnspilling, men så fant det ut at de måtte lage en musikkvideo også.

– Det har gått med mange timer på innspilling og redigering i studio på T-komp, hvor vi i fellesskap har sittet og diskutert hvordan ting skal være og hvordan det skal høres ut. Det skulle være humoristisk, men likevel bra laget, sier han.

– Har dere fått mange tilbakemeldinger?

– Ja. Bare positive tilbakemeldinger. Folk synes det er "stængøttj" og bra, sier Daniel.

Lars Ole Løset: Musikk og produksjon av sang og video
Lars Aleksander Løset-Møkkelgård: Låtskriver og vokalist
Daniel Hagen Eide: Musikk og vokal
Mathias Løset var med og filmet musikkvideoen

Powered by Labrador CMS