Norgescup ski i Brumunddal i helga

En mannlig skiløper i blå drakt i løypa med startnummer på brystet.
Jonas Aasbø, Surnadal IL

Sterke prestasjoner av Jonas Aasbø

I helga ble det arrangert Norgescup ski i Brumunddal. Fredag sto 10 km klassisk individuell start på programmet, med nesten 190 løpere på startstreken. Jonas Aasbø, Surnadal IL, gikk et meget godt renn og tok karrierebeste på et individuell skirenn som senior, skriver Surnadal IL Langrenn på sin facebookside. Det ble 42 plass, 1,41 etter vinneren Erik Valnes.

Lørdag gikk Jonas et knallgodt sprint-løp. Han ble nr. 23 i prologen, 6,81 sekunder bak prologvinneren. Jonas plasserte seg rett bak Finn-Hågen Krogh. I kvartfinalen var Jonas raskt ute, men det ble litt tøft mot slutten, og han endte som nr. 5 i sitt heat.

På Facebook gratulerer Surnadal IL Langrenn Jonas med en godt gjennomført 10 km, og hans beste sprintløp som senior.