Mali Eidnes Bakken.
Mali Eidnes Bakken.

Sterk sesongåpning i langrenn

Publisert Sist oppdatert

I helga var det sesongstart i langrenn. Mali Eidnes Bakken, Rindal IL, deltok i den svenske åpningen i Bruksvallarna, og Erik Løfald, Rindal IL, var med i den norske åpninga på Beitostølen.

'Lagbilde' av junior-kretslaget for jenter, hvor alle var godt fornøyd, og hevdet seg bra i svenskenes åpning. Petronella Haram, Mabel Amundsen, Eva Ingebrigtsen, Selma Nevin og Mali Eidnes Bakken.
"Lagbilde" av junior-kretslaget for jenter, hvor alle var godt fornøyd, og hevdet seg bra i svenskenes åpning. Petronella Haram, Mabel Amundsen, Eva Ingebrigtsen, Selma Nevin og Mali Eidnes Bakken.

Mali Eidnes Bakken gjorde sakene sine svært bra i juniorklassen i Bruksvallarna. På fredagens klassiske sprint kom hun på 10. plass. På distanserennene gikk det enda bedre, og hun kom på 5. plass på lørdagens 10 km klassisk, og nr. 6. på 15 km fristil. Dette lover godt for resten av vinteren, skriver Rindal IL ski på sin facebookside.

Erik Løfald
Erik Løfald

På Beitostølen hadde Erik Løfald en solid åpning som førsteårs senior, i et svært tøft startfelt. Selv med litt treningstung kropp gikk han inn til 100. plass av 145 utøvere på lørdagens 10 km klassisk, bare 2 min og 48 sek bak Johannes Høsflot Klæbo! På søndagens 10 km skøyting gikk han inn til 111. plass.

Jonas Aasbø.
Jonas Aasbø.

Jonas Aasbø fra Surnadal IL gikk sprint på Beitostølen lørdag. Det ble 39. plass, og han hadde flere kjente navn bak seg på resultatlista. Han gikk også 10 km klassisk, og havnet på 61. plass. Det er han er veldig fornøyd med, skriver Surnadal IL langrenn på sin facebookside.

Powered by Labrador CMS