Anne Marie Rognskog sammen med kunstner Margit Langli Wiik

Inviterer til pop-up

Som et ledd i Kunstveka i Surnadal 4.-6. august, arrangerer Surnadal kunstforening utstilling i småformat lørdag 6. på elvamelen ved Svartvassområdet. Nå oppfordrer de deg som har lyst til å vise fram egen kunst eller kunsthåndtverk til å delta på den tre timer lange pop-up- utstillingen.

Publisert Sist oppdatert

4. til 6. august er det klart for Kunstveka i Surnadal, den første i sitt slag. Det er lokale kunstnere, samt Surnadal Kunstforening som står for arrangementet. I den anledning inviterer Surnadal kunstforening til å delta på uhøytidelig Pop-up-utstilling på ved elva i Svartvassområdet på Skei.

Som en del av Kunstveka vil Surnadal Kunstforening altså arrangere Pop-up- utstilling lørdag den 6. ved elva i Svart vassområdet, som for anledningen har fått navnet Galleri Elvamelen

Lav terskel

-Utstillingen vil vare fra lørdag fra kl 12-15, sier Anne marie Rognskog i Surnadal kunstforening. Det er anledning til å stille ut både kunst og kunsthåndverk. Utstillerne tar ansvar for egne arbeider og ordner egen «stand», de kan for eksempel ha med seg et bord å stille ut på. Som kjent er ikke nordmørsværet helt å stole på, det har vi erfart i sommer, men plan B er klar:

Kunstforeningen håper at så mange som mulig har lyst til å stille ut under pop-up-utstillingen.

-Dette er en uhøytidelig og morsom måte å få stilt ut arbeidene sine på. Terskelen er lav, og det er selvfølgelig mulig å selge arbeider for den som vil det.

Ta kontakt med kunstforeningen på surnadal.kunstforening@gmail.com, oppfordrer Rognskog.

Spennende dager

-Jeg har også lyst til å reklamer for den andre utstillingen vår under Kunstverka, sier Rognskog. Den blir åpnet rett etter den offisielle åpningen av Kunstveka i foajjen på kulturhuset tordag 4. august. Det er en minneutsilling etter maleren Kåre Henriksson, som gikk bort i fjor.

Ellers kan publikum glede seg over stor utstilling med 16 kunstnere på Surnadal Billag. Denne åpner lørdag. Odd Ingar Skrøvseth, (kunstner og nevø av Kalla Skrøvseth) besøker Kallastua med kunst og kultur fra Nordmarka. En tur til Kvenna Kunstverksted og Brit Dyrnes blir det også på torsdag kveld.

-Mye spennende den helga, altså, sier Anne Marie Rognskog, og det hele avsluttes med bygdefest på Surnadal Billag lørdag kveld!

Powered by Labrador CMS