Rockebandet Mandarinsaft og Spinosaurusen

Barnehagekonsert i Storstuå

Barn og ansatte fra barnehager i Surnadal var fredag samlet til rockekonsert i Storstuå, i regi av Vårsøghelga.

Daglig leder av Vårsøghelga, Anders Larsen åpnet konserten med å ønske velkommen til alle oppmøtte, og oppfordret publikum til å gi bandet en stor applaus i det de gikk ut på scenen.

Rockebandet Mandarinsaft fra Trondheim hadde tatt turen til Surnadal for å opptre for barnehagebarna, som skal begynne på skolen til neste år. Bandet fremførte sanger som Sykkeltur, Godteri, Mammas beste venn og Spinosaurus. Sistnevnte slo spesielt godt an hos publikum, etter at bandet på magisk vis satte sammen en Spinosaurus på scenen.

Konserten inneholdt både tromming på koffert og spilling på luftgitar. Bandet mottok stor applaus fra publikum når konserten var over, før de oppmøtte reiste tilbake til barnehagen for å høre på sin utleverte Mandarinsaft-CD.

Samtidig som Mandarinsaft-konserten i kulturhuset, holdt Taffelpikene konsert på Mo Oppvekstsenter.

Taffelpikene, her under Henningtimen, holdt konsert ved Mo Oppvekstsenter fredag morgen. Lørdag blir de å se når Vårsøghelga, i samarbeid med Paul Okkenhaug-selskapet, arrangerer konsert i SpareBank 1 Nordmøre.

Henningtimen var neste post på Vårsøghelg-programmet, og publikum blir også servert konsert fredag kveld. Da er det duket for konsert med Polkabjørn og Kleine Heine, Oddbjørn Sponås, Drømmestipend 2021-vinner Frank Hannasvik og John Pål Inderberg på Surnadal Billag.

Programmet for resten av helga kan du se ved å trykke her.

Torsdag kveld klokka 23.00 var det vårnattkonsert i Stangvik kyrkje med Erling With Aasgård og Tor Erik Jenstad.
Powered by Labrador CMS