HMH Design på Rindalsskogen - Nå også med nettbutikk

Ei dame som stor ved siden av ei utstillingsdukke med klær.
Marit Helene Aspli Harviken har drevet denne innholdsrike butikken i snart 11 år.

Klær og interiør - noe for enhver smak

I mai er det 11 år siden Marit Helene Aspli Harviken startet mote- og interiørbutikk på Rindalsskogen. Butikken ligger i et tidligere skolebygg, og er derfor litt anonym utvendig, men inne bugner det av varer, både klær, accessorier, interiør og møbler.

Publisert Sist oppdatert

Butikken har et rikt utvalg av klær til damer og herrer, både unge og eldre. Marit Helene presisere at dette er klær av god kvalitet. Hun tar ikke inn store mengder av hvert plagg, men mye forskjellig fra ulike anerkjente merker. Masseproduserte klær til en billig penge kan man få på kjøpesentrene, sier hun. Dette er en unik butikk, og her finner man plagg som man ikke finner på alle kjøpesentre. 

Dameklær og tilbehør i et butikklokale.
Dameklær og tilbehør.
To gensere.
Klesmerket "Hest", som prinsesse Märtha Louise står bak, er veldig populært.
Hyller med klær i stabler.
Herreklær.
Ei dame som holde opp en genser.
Marit Helene viser fram en flott herregenser. Her er det mulighet for å finne seg et antrekk eller to, for den som vi se litt ordentlig ut.

En helt unik butikk

Marit Helene er bevisst på stadig fornying, og sørger for at det alltid er noen nyheter å finne i butikken. Hun er veldig fornøyd med lokalene i det gamle skolebygget. Hun liker at det er helt unikt, og at det er lyst, med store vinduer. 

Hun har gradvis utvidet butikklokalet, og har nå tatt i bruk hele førsteetasjen. Hun forteller at mange av kundene som kommer innom setter pris på at det er så rolig her, og ikke vanskelig å få hjelp.

I tillegg til klær inneholder butikken alt man kan tenke seg for å innrede et hjem eller ei hytte. Og Marit Helene kan bidra med gode råd, om noen trenger det. 

Møbler og interiør.
Et rom med møbler og interiør.
Et av de gamle klasserommene har blitt ei koselig og innholdsrik stue. Nesten alt i rommet er til salgs.
Møbler, speil, og ei hylle med skjerf.
Hyller med stearinlys.
Hyller med kopper og glass.

Kaffekrok

I butikken er det også mulig å få kjøpt en kopp kaffe med nogo åttåt, og sette seg ned og nyte den i hyggelige omgivelser.

Em disk med kaker, og en tavle med priser på veggen bak.
HMH Design har også en liten kaffekrok, der man får kjøpt kaffe og kaker.
Bord og stoler.
Koselig kaffekrok inne i butikklokalet.

Har startet med nettbutikk

Med en slik beliggenhet, langt utenfor sentrale strøk, så er det en stor fordel å ha nettbutikk i tillegg. HMH Design sin nettbutikken er nå oppe og går, og den er fremdeles under utvikling. Man kan får kjøpt det aller meste av varene der også, forteller Marit Helene. Til og med møbler kan sendes, men hun må reservere seg når det gjelder lettknuselige varer som speil og lamper. Da er det best om man kommer til butikken og henter varene selv, sier hun.

Utvidede åpningstider i påska

HMH Design er åpent torsdag, fredag og lørdag hver uke. I påskeuka blir det åpent flere dager enn vanlig, for da er det mange påskegjester og hyttefolk som passerer. Åpningstidene blir annonsert sammen med andre aktiviteter og åpningstider på Opplev Rindal-plakaten som kommer til påske.

Her kan du se mer av hva butikken har å by på (25 bilder - bla med pilene):

ANNONSE:

Powered by Labrador CMS