Surnadal D4

Håndballkamp

Innmari god førsteomgang, men det holdt dessverre ikke ut kampen

Publisert Sist oppdatert

Surnadal fikk besøk av Ranheim 2 lørdag. Surnadal spilte en suveren førsteomgang og ledet med tre mål til pause. Siste del av kampen ble for tøff, og de måtte sende med poengene til Trøndelag. Men FOR et lagspill - noe som viste seg med hele ti spillere på scoringslisten til hjemmelaget.

Suveren førsteomgang

Gjestene fikk de to første målene, før Hanne satte ballen stødig bak bortelagets målvakt. Ranheim 2 ledet med ett til to mål frem til det ble uavgjort 4-4.

På vèl fire minutter gikk det fra at Surnadal låg under med 2-4 til å lede med 6-4 før åtte minutter av kampen var spilt. Da hadde Eline scoret ett mål, og Kristin hele fire på under fem minutter. Og forsyne meg fikk de inn enda et mål. Playmaker Oddrun så selv en åpning under trekket "femmer", kom seg gjennom forsvaret og satte ballen i mål. Dermed kom Surnadal opp i en tremålsledelse.

Ranheim 2 fikk sitt femte, sjette og sjende mål, og det stod 7-7 på poengtavla. Det var max to mål som skilte lagene i det jevne spillet til det sto 14-14 da Iselin scoret for Surnadal. Da startet hun en serie hvor de igjen scoret fem mål på under fem minutter!

De siste 10,5 minuttene reddet Jorunn alt som var - bort sett fra to baller - mens de yngste lagvenninnene scoret åtte mål tilsammen, før trønderne fikk ballen i nettet ti sekunder før pause.

Surnadal kunne dermed gå til pause med en imponerende og velfortjent tre måls ledelse.

Revansj

Bortelaget hadde bestemt seg i pausen. De kom inn og allerede i fjerde spilleminutt utlignet de til 19-19. Men Surnadal satte to baller i nettet, og ledet med to mål; 21-19.

Etter nesten 14 minutter stod det 23-26, og derfra ble kampen for hard. Motspillerne var veldig gode, og ved kampens slutt viste det seg å ha blitt 26-39 til Ranheim 2.

Mange gode prestasjoner

Ser man kun på resultatet er det mye bra som skjuler seg. For trass stort tap, var det veldig mange fine prestasjoner av jentene.

Antall målscorere viser at alle spillerne spilte innmari godt sammen. Hele ti av spillerne hadde kommet på scoringslisten allerede i løpet av førsteomgangen, mens det var mange flotte redninger som kom som perler på en snor.

Surnadal viste flott spill med blant annet sine presise rush, gode gjennomførte trekk, fokusert forsvar og suverent keeperspill. Laget hadde et veldig godt samspill og det var gøy å se hvordan det unge laget fikk vise sine kunster.

Det holdt ikke helt ut kampen, men FOR en gjeng!

Surnadal stilte med disse spillerne lørdag: Emilie Holsbøvåg, Emma Therese Hyldbakk, Hanne Moen Fiske, Synne Kvendset Fiske, Hedda Forslund, Oddrun Husby, Jorunn Merete Solhaug Kvande, Iselin Henden Dalsegg, Kristin Hilstad Garte, Live Aakvik, Guro Botten Sletnes, Ingrid Almhjell-Ims, Kristi Fugelsøy og Eline Østbø.

En dame klar til å kaste ballen mot mål på straffekast.