Åsen bygdemuseum

tre folk med grønt forkle foran gult hus med planter foran seg
Kjell Bævre, Rønnaug Skjærmo og Siv Anne Rodal stod for salget.

Ivrige hageentusiaster på planteloppemarked

Publisert Sist oppdatert

Surnadal Hagelag arrangerte planteloppemarked 

Surnadal Hagelag arrangerte planteloppemarked på Åsen bygdemuseum lørdag 8.juni kl. 13.00. Mange ivrige hageentusiaster var kommet for å se på stauder, og for å kjøpe nye stauder til hagen sin. Her var det fin kvalitet på plantene og et variert tilbud. Det er viktig å komme i god tid på slike arrangement, fordi da får man kjøpe de fineste staudene. 

gult stort hus med folk utenfor
Planteloppemarkedet i gang.
folk ser på planter på bord utenfor gult hus med parasoll over
Fine stauder til salgs.

En fin dag i fine omgivelser 

Surnadal Hagelag inviterte også de besøkende til å få seg en kaffe med kaker til. Her var det mye folk som fikk kjøpt seg stauder, men det var også åpent museum denne lørdagen. Og for en fin dag det ble. Folk koste seg i varmen og her var benker å sitte på. 

folk på gårdstun, gule hus
Tunet på Åsen bygdemuseum.
biler parkert ved grusveg
Folk koste seg i finværet.

Anbefaler å besøke planteloppemarkedet 

Trollheimsportens utsendte medarbeider anbefaler på det sterkeste at folk tar en tur, om ikke før neste år og besøker planteloppemarkedet, for her kan man finne nye planter til hagen. Jeg fant fem fine stauder som skal plantes og stelles i min egen hage. Er spent på resultatet. Hagelaget tar gjerne også imot det som måtte være til overs av stauder, busker, løker osv. fra hagen din. Dette kan leveres før loppemarkedet starter, eller etter avtale med noen på forhånd. Lykke til med staudesalget!

biler parkert på gress ved veg
Det ble et bra oppmøte på planteloppemarkedet.
Powered by Labrador CMS